Tech

G-Shock Frogman – najotporniji ronilački sat na planeti

Casio, svjetski poznati proizvođač satova u svojoj ponudi ima i seriju G-Shock koja je već više od 30 godina sinonim za ultimativni sat za teške uvjete. Otporni na gotovo sve uvijete, G-Shock satovi nastali su iz ideje proizvođača o satu koji će biti neuništiv bez obzira na torturu kroz koju prolazi.

Prvi G-Shock sat je konstruiran 1983. godine oko trostrukog 10 koncepta, gdje sat ima bateriju koja traje 10 godina, otporan je na vodu do pritiska 10 bara i može preživjeti pad sa 10 m visine. Danas su G-Shock satovi omiljeni izbor ekstremnih sportaša i svih onih koji traže pristupačan, izdržljiv, vodootporan sat koji je otporan na vibracije i pogodan kako za odlazak u prirodu, tako i za večernje izlaske.

Frogman je legendarna ronilačka serija G-Shock satova, a najnovije izdanje po prvi put dolazi s analognim licem i kazaljkama sata. Tako na brojčaniku sata možete pronaći kazaljke za trenutno vrijeme, kao i podbrojčanike za plimu i vrijeme ronjenja. Sat je izuzetno čitljiv, čak i u teškim uvjetima zahvaljujući luminiscentnom premazu na markerima i kazaljkama sata, što je izuzetno bitno želite li brzo provjeriti vrijeme tijekom ronjenja. I dok je Frogman konstruiran za potrebe ronioca, nesumnjivo će dobro izgledati i ako ga nosite tijekom večernjeg izlaska.  No, to zadovoljstvo stajati će vas oko 800 američkih dolara. Pogledajte u videu što sve nudi novi G-Shock iz serije Frogman.

 

Tags
Back to top button
Close