Kulturnjak

Urnebesni stand-up specijali koji će vas nasmijati do suza

Luda ekipa za vrhunsku zabavu

Ne govore uzalud da je smijeh lijek, a ako nam je ikad trebala terapija onda je to sad kad je zajebancija i druženje s ekipom tek pusto sjećanje na neka mnogo sretnija vremena. No, ne treba očajavati, jer već na klik gumba dostupno nam je brdo zabavnog sadržaja u obliku stand-up specijala vrhunskih svjetskih i domaćih komičara. Zato vam danas donosimo nekoliko stranih stand-up specijala koje možete naći na Netflixu ili Amazonu, ali i nekoliko vrhunskih domaćih specijala direktno s Youtube platforme. Za svakog ponešto, uživajte!

Bill Burr – Paper Tiger

Ako se pita autora ovog članka, Bill Burr je apsolutni bog komedije, a Paper Tiger je njegov šesti specijal koji je debitirao na Netflixu u listopadu 2019. godine. Obavezna lektira!

Goran Vugrinec – SVE

Najhiperaktivniji komičar u Hrvatskoj koji nastupa kao dio Lajnap ekipe predstavlja vam svoj karantena edition stand-up specijal SVE.

Dave Chapelle – The Age of Spin

Glumac, komičar i producent, Chappelle je za The Age of Spin nagrađen nagradom Grammy, što je dovoljna preporuka da se ovaj specijal ne smije propustiti.

SplickaScena – Stand-up po splicki

SplickaScena je kolektiv splitskih stand-up komičara kojeg čine Ivica Lazaneo, Josip Škiljo, Tomislav Primorac, Ante Travizi, Ivo Musulin i Vanja Dobrijević, a koji nam u ovaj put donose “Stand-up po splicki”. 

Jim Jeffries – Bare

Luđak sličan već prije spomenutom Bill Burru, Jeffries donosi humor koji možda neće biti baš svima po volji. Brutalno iskren i bez kalkulacija, Bare je jedan od specijala koji se nikako ne propušta.

Vlatko Štampar – Bratec je Trd

Možda ga neće razumjeti baš svi kad u rijetkim trenutcima “zašpreha po međimurski”, ali Vlatko Štampar je definitivno jedan od najboljih hrvatskih komičara koji je uz Gorana Vugrineca standardni član Lajnap ekipe.

Tags
Back to top button
Close