Tech

Soundboks – najbolji bluetooth zvučnik kojeg trenutno možete kupiti

Bluetooth zvučnici su u posljednje vrijeme postali iznimno popularni jer omogućuju da napravite zabavu praktički iz ničega i to bilo kad, bilo gdje. Lako prenosivi i bez nepotrebnih žica, danas ih furamo sa sobom gotovo svugdje gdje je potrebno dizanje atmosfre. No, za epske zabave, mali prenosivi zvučnik jednostavno nije dovoljan. U tim situacijama potrebna je snaga uz vrhunsku kvalitetu zvuka, a sve to s autonomijom koja će zadovoljiti i nažešće partijanere. Soundboks je baš to, iako se s njim mora pristati na određene kompromise, jer ovdje se radi o zvučniku koji nije ni malen, a ni nešto previše lagan. No, kad ga jednom donesete na mjesto zabave i opičite svoj omiljeni beat, istog trena će vam biti jasno zbog čega ste sa sobom teglili petnaestak kilograma tešku “kutiju”.

Posljednja edicija New Soundboks, treće je i do sada najbolje izdanje ovog vrhunskog zvučnika, a kako smo se krajem prošle godine na proputovanju Šri Lankom imali sreću desetak dana zabavljati uz Soundboks 2, vjerujte kad vam kažemo da je ovo nešto najbolje što postoji kad su u pitanju bežični zvučnici. Istina je da nam fali pokoje sjećanje sa zabava koje su često trajale i do ranih jutarnjih sati, ali ono što provjereno znamo je da nas baterija Soundboksa nije ostavila na cjedilu baš ni jednog dana. Da bi se to dogodilo, morali bi partijati neprestano gotovo 40 sati, a kako se uvijek nađe barem jedan “luđak” koji ne želi ići kući, kad se isprazni, izmjenjiva baterija zvučnika mijenja se u sekundi i zabava može nastaviti dalje.

S uređajima za reprodukciju glazbe povezuje se putem Bluetooth 5.0 konekcije, pa se ne morate bojati da ćete odšetati izvan dometa, a pomoću nove “TeamUp” konekcije, sada možete bežično spojiti i do pet žvučnika, što je dovoljno da porazbijate stakla na obližnjim zgradama, jer svaki od tih zvučnika spreman je isporučiti snagu zvuka od čak 126 dB bez distorzije. Sve u svemu, ako ste u potrazi za bežičnim zvučnikom koji će vam biti dovoljan i za veće zabave, zvučnik s odličnom baterijom i vrhunskim zvukom, dalje ne morate tražiti. No, budite za to spremni izdvojiti i popriličnu kolićinu eurića, jer New Soundboks će vam iz džepa izbiti 899 eura. Ako kojim slučajem želite nešto uštedjeti, naša preporuka je Soundboks 2 izdanje koje je još uvijek u prodaji i trenutna cijena mu je 699 eura.

Tags
Back to top button
Close