Lifestyle

Road Chief – luksuzna putujuća kuća za avanturiste među nama

Nevjerojatan je osjećaj kad u bilo kojem trenutku možete “dignuti sidro”, krenuti na put, a da pri tome ne morate razmišljati o destinaciji ili smještaju, te vam je najveća briga u kojem ćete smjeru krenuti na sljedećem raskrižju. Da, taj osjećaj slobode jedan je od razloga što se sve više ljudi odlučuje za najam kampera ili se odlučuje za kupnju “putujuće kuće” koje mogu u svakom trenutku priključiti za automobil, isključiti se, i na određeno vrijeme nestati bez traga. Američka tvrtka Road Chief tu je baš za one koji se vode sličnom filozofijom, ali zbog slobode putovanja nisu se spremni odreći luksuza.

Sreća je da s modelom Endless Highways tvrtke Road Chief to ni ne moraju, jer ovdje se radi o luksuznoj kamperici koja unutar prekrasnog aerodinamičnog dizajna nudi sve ono što bi četvorici odraslih putnika moglo zatrebati u bilo kojem trenutku puta. Unutrašnost tako skriva potpuno funkcionalnu kuhinju, dnevni boravak, spavaću sobu i kupaonicu, a za opremanje su korišteni samo najbolji materijali, te vrhunski uređaji. Korištenje pravog drva daje određenu toplinu, a svaki budući vlasnik može birati između nekoliko ponuđenih opcija materijala i boja unutrašnjosti.

Što je najbolje, u Performance izvedbi, povećanjem kapaciteta baterija i tankova za tehničku i pitku vodu, ova kamperica omogućuje vam da “se isključite s mreže” i nestanete na čak dva tjedna, a da se ne zaželite civilizacije ni u jednom trenutku. Naravno, takav luksuz nikad ne dolazi jeftino, pa ćete za osnovnu verziju morati biti spremni izbrojati čak 190 tisuća dolara, dok će vas Performance izdanje olakšati za dodatnih 35 tisuća. Kažu da sloboda nema cijenu, e pa ne slažemo se, jer upravo ste je saznali.

 

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close