BrzinaTech

Ovo je najsigurnija automobilska dječja sjedalica na svijetu!

Budući ćemo uskoro raditi test dječjih autosjedalica zainteresirala nas je nedavna najava kako će do sada najsigurnija i najbolja sjedalica za djecu uskoro u prodaju. Jer kada je sigurnost u pitanju - a pogotovo kada se radi o djeci - ne valja štedjeti.

Frank Stephenson jedan je od najpoznatijih dizajnera u automobilskoj industriji već više od trideset godina. U svojoj karijeri vodio je dizajnerske timove proizvođača automobila Ferrari, Maserati i McLaren. Kako bi malo odmorio od marki skupih automobila odlučio je svoje znanje i iskustvo usmjeriti dizajniranju najnaprednijih, najboljih i najsigurnijih auto sjedalica za djecu.

BabyArk autosjedalica za djecu proizvod je djelomično izrađen 3D print tehnologijom. Šasija od karbonskih vlakana umotana je u prozirnu polikarbonatnu ovojnicu tehnologija je koja se koristi u vojnoj industriji, a prvobitno je razvijena za uporabu u tenkovima i ostalim oklopnim vozilima kako bi omogućila izuzetnu razinu apsorpcije energije. Stephenson također koristi tzv. biomimikriju kako bi razvio ovu sjedalicu za djecu imitirajući oblik jajeta i lubanje djetlića.

Kako je ovih dana najavljeno najsigurnija i do sada najbolja sjedalica za djecu na tržište, a svakako i u Hrvatsku, dolazi tijekom 2021. godine.

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close