Kulturnjak

Kako uletjeti curi u doba korone

U ovim teškim vremenima, neke stvari koje smo do sada uzimali zdravo za gotovo postale su totalno društveno neprihvatljive. Da, nema više uletavanja u bircu, slučajnih susreta u liftu ili teretani, a i ako kojim slučajem šećete psa u parku i naiđete na zanimljivu djevojku, vjerojatno će vas zabići u širokom luku (ne manjem od dva metra), i to ne vašom krivnjom.

Da, vremena su teška, no, to samo znaći da će na površinu isplivati oni kreativni, koji se ne boje riskirati pa makar doživjeli i totalni fijasko. Možda mislite da su aplikacije tipa Tinder, Badoo i sličnih jedini način kako u današnje doba obogatiti svoj ljubavni život, ali ste u krivu. Da, treba se malo potruditi i djevojke će to cijeniti, a najbolji primjer je mladić iz New Yorka koji je iz karantene svog stana uspio “uletjeti” djevojci iz susjedstva i totalno je očarati. Kako?

E, pa sada slijedi onaj kreativni dio. Kao i svi, prilikom karantene, Jeremy se dosađivao unutar četiri zida svog stana u Brooklynu, dok mu u jednom trenutku za oko nije zapela djevojka koja je kratila vrijeme plesom na krovu obližnje zgrade. Kad su im se pogledi spojili, mahnuo joj je i ona uzvratila pozdrav, što je bio znak da plan osvajanja može započeti. Uz pomoć moderne tehnologije i snalažljivosti, Jeremy zapisuje broj svog mobitela na dron i šalje ga k rasplesanoj djevojci koja ubrzo prihvaća igru i šalje mu SMS.

No, igra nije stala samo na dopisivanju, pa Jeremy ubrzo organizira zajedničku večeru na daljinu, a uskoro i šetnju na koju dolazi u velikom plastičnom balonu držeći buket cvijeća. Moderna interpretacija priče o Romeu i Juliji, naravno, bez zaraćenih familija i dijela o trovanju, pobrala je simpatije stotina tisuća ljudi i samo je dokaz da uz malo kreativnosti i snalažljivosti, “doba korone” ne mora biti i doba samoće. I zato, ne dajte se obeshrabriti i krenite u nove pohode, jer možda je baš sad prilika da pronđete savršenu djevojku.

Tags
Back to top button
Close