Birtija

Adidas je upravo jedan od svojih najpoznatijih modela predstavio u ‘papuče’ verziji!

Kladimo se da ne znate tko je Stan Smith, ali sigurno vam je dobro poznat ovaj model tenisica. Zar ne? Amerikanac je to koji je žario i palio ATP ljestvicom sredinom sedamdesetih godina te u to vrijeme osvojio dva Grand Slam naslova!

Adidasov model tenisica Stan Smith, nazvan po teniskoj legendi – osvajaču Wimbledona i US Opena, koji je svjetlo dana ugledao 1971. ove godine doživio je dosad neviđen redizajn.

Legendarni model kožnih tenisica zadržao je svoj oblik, no dio pete u potpunosti je drugačiji te u ovom ruhu klasične Adidas tenisice izgledaju kao natikače / papuče. Uvažavajući tradiciju, čini se da nije bilo apsolutno nikakvih zahvata na prednjem dijelu legendarnog modela.

Za sada ovaj model Adidas natikača (ili papuča – kako vam je draže) bit će dostupan u tradicionalnoj bijeloj ili žutoj boji. Najavljena cijena? Priča se o nekih petstotinjak kuna. Vjerujemo da će mnogi već ovog ljeta ‘furati’ ove Adidas natikače! Živi bili pa vidjeli!

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close