Lifestyle

Znakovi da vam se žena pretvara u punicu!

6. Svaki put kad telefon zazvoni boji se da se nešto strašno dogodilo

pretvara se u punicu - telefon
Živci su vam već pri kraju od njene brige? Zar njene prijateljice ne znaju da se iza 9 navečer ljudima ne šalju poruke?

7. Gleda sapunice

pretvara se u punicu - sapunice
Nabildani Turčin glumi policajca koji se zaljubio u zgodnu čistačicu bogatog mafijaša i njihov život je važniji od života vaše djece.

8. Žali se na peglanje, čišćenje, pranje posuđa i na stanje u kupaonici?

pretvara se u punicu - nered
O da, više ne želi čistiti i pospremati za vama i klincima. Al ovaj puta stvarno to i misli! Gotovo je! Nema veze, dugo je i potrajalo.

9. Lajka i dijeli gluposti po Facebooku

pretvara se u punicu - stara
Sram vas je njenih statusa? Nepromišljeno lajka sve živo i dijeli svojim prijateljima pa vi o tome morate slušati od drugih? Da, više ju nije briga što drugi misle, ona živi kako ona želi, pomirite se s time.

10. Seks, što je to?

pretvara se u punicu - seks
Ni vi se ne možete sjetiti kad ste zadnji put seksali ha? A kad ste zadnji put stvarno dobro seksali? Ni to ha? Da, da, sex jednom tjedno se čini kao da je privilegiran bogatim ljudima? Tko vam je kriv što ste sirotinja i bogu teška.

11. Hrče?

pretvara se u punicu - hrce
Glasno, jako glasno hrče? Djeca se bude, alarm se pali noću. Đukac od susjeda se buni i zavija na njene “melodije”? Dobrodošli u ostatak svog života sa svojom punicom u krevetu. Sretno!

Prethodna stranica 1 2
Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close