Kamasutra

Što možeš reći o njoj pogledom na noge?

Ne možeš skužiti da li joj se sviđaš ili ne? Noge i stopala su dio tijela koje svjesno kontroliramo, tko da nam daju dobre informacije o tome što netko zaista misli i kako se osjeća. I kako znati što misli o tebi? Idući puta zamijeti ove signale koje ti šalje donjom polovicom svog tijela.

 

 

Ako je stopalima okrenuta prema tebi: Stopala i noge usmjeravamo prema onom što nam se sviđa ali i da možemo otići jer nam se nešto ne sviđa. To znači da trebaš gledati smjer prema kojem su okrenuta njena stopala-jesu li okrenuta prema tebi, drugom frajeru ili izlazu.

[divider]

Ako su joj noge razdvojene s težinom na jednoj nozi: Ovo je indikator koji kaže da je otvorena i spremna na nove stvari i odlika je ekstroverti. Također, u ovoj pozi ženi se ističu bokovi i struk, što je čini atraktivnijom i ženstvenijom.

[divider]

Ako su joj noge prekrižene i usmjerene prema tebi: Ovo je najčešća poza u kojoj žene sjede, a odaje činjenicu da je zainteresirana za vas. Kada žena ima prekrižene noge, pokazuje tonus mišića i dopušta joj da vam se približi.

[divider]

Ako su joj noge usmjerene pod kutom od 45 stupnjeva: Ova poza otkriva da joj se sviđaš, no rado bi pozvala još osoba koje bi vam se pridružile. Iako je ova poza indikator da ne želi ostati sama s vama, pokazuje da je otvorena osoba koja voli komunicirati s drugima.

 

Tags
Back to top button
Close