Kamasutra

Donje rublje koje svijetli u mraku začinit će seks onima koji se ‘drže’ mraka!

Ako je vaša partnerica jedna od onih koje više vole da su svijetla ugašena za vrijeme seksa kompanija LumiGlow odlučila je barem malo začiniti vaš seksualni život.

Njihova najnovija linija – Aurora – dizajnirana je tako da na danjem svijetlu donje rublje izgleda sasvim normalno, no kada se svijetla ugase svijetli na ‘strateškim mjestima’ i do desetak minuta. Taman onoliko koliko je obično potrebno da skinete donje rublje s vaše drage.

Znamo da je prekasno da sada naručite koji komad i već večeras ga stavite pod bor, ali svejedno ćemo vas upoznati s cijenama jer nikada nije kasno da je iznenadite. Za tange ili grudnjak ćete morati izdvojiti $65, dok ćete za neki korzetić morati ‘iskeširati’ i do $180.

Upozoravamo vas da sada u vrijeme blagdana budete izuzetno oprezni, pogotovo s alkoholom, kako jedne večeri ne biste slučajno vašu dragu zamijenili s osvijetljenim božićnim drvcem.

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close