Kamasutra

5 ˝komplimenata˝ koji će je samo razljutiti

Baš kao i s uletima, muškarci baš i nisu uspjeli usavršiti umjetnost davanja komplimenata. Misliš da laskaš nekoj curi, no može se dogoditi da ispadneš budala. Spasi se od gluposti i pročitaj gluposti koje govoriš a njoj smetaju.

1. ˝Volim to što se ne moram puno truditi oko tebe˝

Vjerojatno si mislio da se osjećaš ugodno u njenom društvu, ali zapravo zvuči kao da misliš da ona nije vrijedna truda-planiranja romantičnog spoja ili oblačenja čistih bokserica. Bolje je da joj jednostavno kažeš da se osjećaš ugodno s njom.

2. Baš si kul, kako to da si još uvijek solo?

Postoje tri stvari koje moraš znati o ovoj rečenici, a to je da je iskorištena već milijun puta, jadna je, a tip koji ju izgovara ispada najveći luzer u klubu. Zapravo si joj rekao da je kul cura ali da postoji neka tajna zbog koje ostali frajeri bježe od nje. Bolje da joj jednostavno kažeš ˝kul je da…(dopuni sam). I budi precizan, generički komplimenti zvuče neiskreno.

3. Potpuno si drugačija od ostalih cura koje sam imao!

Čekaj, drugačija kako? Ova rečenica ju brine jer ne zna na koji način je drukčija. Je li ljepša, ružnija, pametnija ili gluplja od tvojih bivših? Ovo će je razljutiti i kasnije će stalno uspoređivati sebe s tvojim bivšima. Jednostavno joj reci ˝tvoja/tvoje (dopuni sam) je super i potpuno novo za mene˝. Pokaži joj da si zapazio koliko je jedinstvena i nemoj je uspoređivati. Nikad je ne uspoređuj.

4. Odlično si ispala na ovoj slici!

Loš potez, frende. Impliciraš da ona ne izgleda dobro na ostalim slikama ili ne izgleda dobro u stvarnosti. Ova rečenica zvuči plitko. Svi znamo da se naše slike na fejsu gledaju i komentiraju, no pametnije je da joj kažeš kako je odlično ispala na nekoj slici i da zapravo na svima izgleda super.

5. Tebe želim zadržati!

Ako izjaviš ovo prije razgovora o vezi, vjerojatno će misliti da srljaš i ideš prebrzo. Na kraju krajeva, može zvučati kao da je na nekoj procjeni. Najbolje je reći: odlično sam se proveo s tobom večeras, htio bi da to ponovimo. Jednostavno, iskreno i sa stilom.

Tags
Back to top button
Close