Lifestyle

10 vrsta pijanih cura koje srećemo na zabavama

Na svakoj zabavi, one su prisutne. Na svakom partyu one su dio ekipe kojeg zamjećujete. Da, one su lude i pijane, naporne i divlje. Uvijek u pravu, najglasnije, ljubomorne, živčane ili uplakane. One su naše pijane djevojke.

pijane-cure3

Tek je došla a već se ruši. Količina votke koju je popila u deset minuta omamila bi i trkaćeg konja. Voli žestoku cugu i pije duplu dozu bez leda. Alkohol stvarno nije njen najbolji prijatelj. Preporuka za vas? Ako ju primijetite, donesite joj čašu vode

Agresivac

pijane-cure12

Kad primijeti djevojku koja je ljepša od nje i oko koje muškarci sline, poludi! Posebno je luda ako joj se netko upucava dečku ili ima istu haljinu kao ona. Nakon par kratkih možete očekivati čupanje kose, polijevanje vinom ili bacanje predmeta u smjeru osobe koja joj se zamjerila. U nekim slučajevima to znaju biti i bivši dečki ili nedužni momci koji su odlučili maknuti se od takvih divljakuša. Oprez!

Leptirić

pijane-cure2

Popije dva piće i povraća ih dvadeset. Taman kad mislite da joj je dosta i da će prestati, ona nastavlja. Što više povraća to više pije, do granice kad  se onesvijesti. Takve cure su razlog zašto nalazite čudne slinave mrlje na kaputu, jakni, hlačama i cipelama. To je samo faza, budite sigurni. U pravilu ne piju i ne podnose alkohol. Ako želite pomoći, budite sigurni da će vam odjeća biti uništena.

Ona koja nikad ne priznaje da je pijana

pijane-cure9

Ako je pitate da li je dobro očekuje odgovor poput: “Pusti me na miru, vidiš da mi je dobro. Nisam pijana, dobro mi je!”. U tom trenutku uzima čašu koja nije njena i pohlepno guta nepoznatu tekučinu do dna. “Vidiš, nisam pijana.” U tom trenutku ili će se onesvijestiti ili će odteturati u nepoznatom smjeru i na drugom koraku poljubiti beton čelom naprijed. Ulovite ju i posjednite. Ako je divlja odmaknite se, upalite kameru na mobitelu i strpljivo pričekajte show koji slijedi.

[divider]

Glasnogovornica

pijane-cure8

Pijana je i želi da cijeli svijet to sazna. To je ta cura koja se u centru zabave dere “Woohooo ja sam pijanaaa!” svakih deset minuta. Svaki put kad otvori usta poludite i dođe vam da ju ušutkate na bilo koji način. Palicom. Ciglom. Smrdljivom čarapom u usta. Samo neka prestane!!

…za ostatak pritisnite NASTAVAK…

1 2Sljedeća stranica
Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close