Kamasutra

10 romantičnih stvari koje žene obožavaju

Da li je romantika izumrla? Da li su muškarci zaboravili na najvažniju stvar koju žene obožavaju i radi koje se zaljubljuju? Duge SMS poruke zamijenile su romantična pisma, serenadu pod prozorom zamijenilo je lijepljenje romantičnog YouTube spota na Facebook zid a zagrljaje su zamijenili smajlići u porukama. Krenuli smo krivo. Žene vole biti obožavane, lovljene, vole da se osjećaju kao nečiji centar svijeta. Kad se muškarac zaljubi, to se točno i dogodi no, radi nekog čudnog razloga, to ne pokazujemo dovoljno. Romantične geste ne mogu se krivo shvatiti ni interpretirati. One su jasne, direktne i nose važnu poruku. Poruku od privlačnosti i odanosti, strasti i ljubavi. Ove stvari moramo početi primjenjivati u svakodnevnom životu i druženju s voljenom nam osobom, srećom najvećom, zvijezdom što na nebu sja, našim ljubavima.

 

1. Zagrljaj s leđa

Neočekivani zagrljaj s leđa je moment u kojem žene uživaju. Osim što osjete vaš stas, ramena, dah na vratu i vašu želju za prisnošću, osjećaji koji prate su sigurnost, pažnja i ljubav. Ako postoji nešto što se zove govor tijela, ova gesta govori “Tu sam, držim te” i vrlo je ugodna.

2. Poziv prije spavanja

Čak i samo da provjerite dal se ne ruši od alkohola, poziv za laku noć je nježan i obziran. Želite li da vas sanja i da o vama mašta? Nazovite ju!

3. Poklonite im svoju omiljenu vestu ili majicu

Rijetko koji prizor govori više i ljepši je od vaše bolje polovice u vašoj staroj omiljenoj majci. Kad vas nema a ona se želi maziti, vaša vesta bit će joj utjeha. Ako joj je prevelika, još bolje, bit će više sexy! Ako miriši na vas, ugođaj je potpun. Tako da sljedeći put slučajno ostavite svoju omiljenu vestu kod nje i iznenadit ćete se kad ju sljedeći put vidite kako u njoj uživa.

4. Seks ili predigra u poluvremenu

Za sljedeću tekmu planirajte da ne pobjegnete u prvu lokalnu birtiju s momcima, već utakmicu pogledajte u vlastitom domu s vašom dragom. Kad nastupi poluvrijeme, vrijeme je za zabavu! Statistički, seks sigurno neće trajati poput utakmice, a ona će biti presretna i oduševljena! Ako ništa drugo, kratka predigra oraspoložit će ju za nastavak koji slijedi. Divlja zabava na kauču ili u spavaćoj sobi svakako je zanimljivija od još jedne pive u zadimljenom prostoru. I osim toga, zdravija!

5. Podignite ih i nosite u naručju

Svako malo iskoristite situaciju i iznenadno ih podignite u svoje naručje. U vašem naručju, ona će biti iznenađena, sigurna, zadovoljna, nasmijana te raspoložena za maženje. A znamo kako to završi.

6. Pornografske fetiše ostavite za sebe

Neke stvari su privatne i nisu ni za najbližnje. Svoje najgore tajne zadržite za sebe. Ne kvarite trenutak i ne kvarite si seksualni život forsiranjem “nastranih” želja. Osim ako je ona gora od vas. U tom slučaju, sretno s bičevanjem!

7. Odijelo čini čovjeka. Nosite ga

Muškarci u odjelima su seksi. I točka. Kad je prigoda, budite spremni. Kad nije prigoda, budite također spremni. Kad se ukaže prilika, dajte joj da nosi vaš sako. Samo vaš sako.

8. Budite romantični i riskirajte

Nešto se dogodilo s muškarcima i iz tog nepoznatog razloga misle da su žene te koje trebaju prve pristupiti muškarcima i priznati svoje osjećaje. E pa, u krivu smo. Romantični muškarci su ti koji imaju najviše “uspjeha” u osvajanju žena upravo radi svoje iskrenosti i direktnosti. Ako vam se netko sviđa, riskirajte i učinite neku romantičnu gestu. Probajte! Što imate za izgubiti? Žene obožavaju romantične udvarače!

9. Primjećujte i komentirajte male stvari

Možda vam se sviđaju njene pjegice, možda boja kose. Možda način na koji hoda. Komentirajte i pohvaljujte. Obožavajte. Bit će vam višestruko vraćeno i nikad se nećete morati brinuti da ste neobzirni i da svoju ljubav uzimate “zdravo za gotovo”.

10. Nosite prepoznatljiv parfem

Miris je afrodizijak! Deodorants je obavezan! Moć muškarca koji osim svojim izgledom očarava i svojim mirisom ne može proći nezamijećena. Svi smo mi životinje od krvi i mesa. Odaberite neki odličan parfem koji vam odgovara i budite uvijek naoružani. Kad vas nema, vaš miris na plahtama ili na jastučnici uvijek će ju podsjećati na vas. 

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close