Kamasutra

Znakovi koji pokazuju da si loš na prvom spoju

Tvoji prvi spojevi često završe kao loša predstava a tvoja odabranica sigurno ne želi kupiti karte za iduću. Jedini problem? Ne vidiš pokolj koji su napravio. Većina žena, pogotovo one pristojne, neće okolo govoriti o katastrofi koja im se dogodila na prvom spoju. Samo će ti reći kako im je bilo lijepo i misteriozno će izbjegavati tvoje pozive. I kako shvatiti da je gubiš?

Pripazi na ove znakove:

Previše govoriš ˝i ja isto˝.

Jedno je tu i tamo potvrditi neke sličnosti koje su ti se dogodile, no njene priče ne bi smjele biti odskočna daska tvojima. Čak i ako si uzbuđen što vas dvoje imate toliko zajedničkih stvari, ispada kao da te nije briga što ona ima za reći. Zato ušuti i počni slušati. Ako imaš neopisivu potrebu reći joj ˝i ja isto˝, radije joj postavi neko pitanje koje ima veze s onim što je ispričala. Osim toga, ponekad se uneseš u svoju priču. A znaš li kako vrijeme leti kad se zabavljaš?

To se isto događa i kad pričaš o stvarima koje voliš, posebno ako si nervozan. Slušati monolog stranca i nije najzabavnija stvar na svijetu (čak i ako se radi o zabavnoj temi) i to 20 minuta. Umjesto toga, smiri se i reci joj kako si se zapričao i da ti je drago kako možeš razgovarati s njom. Možda si je odveo u najbolji i najpoznatiji birc ili restoran u gradu i misliš kako će to osvijetliti tvoj obraz. Ali razmisli, na prvom spoju? To više izgleda kao da se praviš bez veze i može ti se obiti u glavu na više načina. Dug red za šankom, glasna atmosfera, nema mjesta za sjesti (pogotovo ako nosi štikle, onda si nadrapao). Osim toga, možda to nije tvoj ili njen đir i oboje ćete postati nervozni. Dakle, ako si je već odveo tamo i naručio ne možeš napraviti puno toga, osim ako postoji neki mirniji kutak. U svakom slučaju, nemoj se buniti i govoriti ružno o osoblju ili mjestu jer si ga ti odabrao.

Ponekad si gospodin Dobrica?

Ne kažem da trebaš glumiti kretena, ali ako se praviš da si stvarno dobar i da ti sve odgovara, to može biti neugodno za gledati. Na prvim spojevima dečki kao da hodaju po ljuskama jajeta, smrtno se bojeći i najmanjeg nesporazuma koji bi mogao sve uništiti. Ali ono što može uništiti spoj je baš takav mentalitet koji tjera dečke da se loše osjećaju zbog onog što zapravo jesu. Znam da je lakše reći nego napraviti, ali budi svoj. Ako zamijetiš da glumiš dobricu, ubaci malo zločestog dečka u razgovor. Zapamti, izašla je van s tobom zbog pozitivnog iskustva koji bi trebao biti odmak od njenih svakodnevnih problema. Prvi spoj nije vrijeme da prigovaraš o svom poslu ili šefu, niti o bolesnom psu. Budi pozitivan i nabaci smiješak koji će je raznježiti.

Tags
Back to top button
Close