Kamasutra

Stvari koje žene rade nakon lošeg seksa

Muškarci su hodali po mjesecu, bili u najdubljoj točki na svijetu i po novom sletjeli na komet, ali jedna stvar je uvijek nepoznanica – kako zadovoljiti ženu. Mogli smo mi napisati i na tisuće savjeta, pročitati tisuće istraživanja, ali ona opet ne bi bila zadovolj(e)na. Svaka žena je drugačija, bilo da je to tjelesno ili su se jednostavno kockice tako posložile taj dan, i vi ćete to kad tad osjetiti, ako već i niste.

[AdSense-A]

Malo smo istražili i pokušali povezati ono što se sve radi žena kada doživi loš seks. Nadamo se kako će vam to pomoći da se drugi puta bolje primite posla i olakšate svima nama sljedeći dan na poslu kako bi šefica bila super volje.

1. Puno uzdahuje

Opa, nešto nije u redu. Čim ona uzdahuje, nešto joj se vrti po glavi i razmišlja. Glumite da spavate i drugi dan krenite bolje.

[AdSense-A]

2. Želi razgovarati

Ne žele razgovarati kako bi saznale od kuda vam ta rana na koljenu, već im je dosadno i nisu umorne, a to znači samo jednu stvar.

3. Izbaci lika (vrijedi za goste)

“Znaš, ujutro se moram rano dići i zato mislim da je vrijeme da ideš doma.” Jednostavna rečenica koja govori kako nije sretna.

4. Dovrši sama

Nema boljeg pokazatelja da ste loši od toga da sama želi dovršiti posao.

5. Dobiva mengu

Nema većeg blokera od trenutka kada ona kaže da dobiva mengu. Ona zna kako je o najbrži način da prestanete s tom sramotom koju ste do tada izvađali.

[AdSense-A]

6. Kaže “Volim te”

Ovim jednostavnim riječima ona želi da se vi više potrudite i krenete s novom rundom i novim potezima.

7. Ode spavati u dnevnu sobu

Ona želi privatnost, prostor i biti s nekim tko je neće razočarati. Radi se nažalost o vašem kauču.

8. Dugo tuširanje

Što mislite da radi pola sata ispod tuša nakon seksa?

[AdSense-A]

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close