Kamasutra

Što znači kada žena plače nakon seksa i kako se nositi s tim

Sve što želite kada je gola žena pored vas u krevetu je da bude napaljena i zadovoljena, kao naravno i vi. Što kada ona plače?

Koliko god da svi izbjegavaju ovu situaciju, ona je česta pojava s kojom se susreću muškarci. Prema istraživanju iz Australije, čak polovica žena ima neki osjećaj tuge nakon seksa. Taj osjećaj je toliko čest da čak ima svoj naziv – postkoitalna disforija (stanje suprotno od euforije).

Dobra vijest za sve nas je ta da to stanje možda nije vezano direktno uz vas. Žensko tijelo, nakon seksa u kojem se događaju razne hormonalne promjene, koje jednostavno mogu prouzročiti suze.

Nažalost, suze mogu biti i znak nečeg puno težeg, poput problema iz djetinjstva koji izađu također radi hormonalnih promjena. Prema znanstvenicima, jedna od razloga zašto žena plače može biti tuga zato što je intima seksa gotova ili neka vrste krivnje. Iako je u dosta slučajeva plač neobjašnjiv, možda ste je možda previše nabijali ili je jednostavno na rubu da vam kaže kako vas voli.

Bilo da se radi o vašoj djevojci, ženi ili usputnom seksu, kada se nađete u ovakvoj situaciji, budite suosjećajni i ne paničarite. Pitajte što nije u redu. Ako vam ne želi reći, možda niti ona ne zna. Budite tamo za nju i zagrlite je. Neće vas ništa koštati.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close