Birtija

Pet ludih seks legendi koje su istinite

Sjećamo se školskih dana kada su nam stariji prijatelji pričali mitove kako je moguće zatrudnjeti pušenjem, ali kako smo rasli tako smo polagano shvaćali pravu istinu. Ali neke od tih stvari za koje smo mislili da su samo bujna mašta naših prijatelja ipak su vrlo blizu istine i vrijeme je da saznate s čim se više nije za šaliti.

1. Je li moguće slomiti “pitona”?

Legenda govori kako je moguće slomiti penis ako se neoprezno rukuje s njim. I onda gledate silne porno filmove u kojima se penis koristi za svakojake scene i nikako da pukne, već naprotiv, tiho trpi sve što mu gazda priredi dok na kraju ne povrati od silnog uzbuđenja.

270683_v1

Ali gle iznenađenja, on puca. Istina je da vaš “piton” nema kosti, ali ima dva cilindra koji se napune krvlju i postanu tvrdi za vrijeme erekcije. I takvi mogu puknuti ako se previše zaigrate.

Ono što čudi je činjenica kako postoji veća šansa da će puknuti ako prakticirate seks izvan svoje veze, tj. ako varate svoju djevojku-ženu. Prema istraživanju dr. Kramera sa Sveučilišta u Marylandu, kada muškarac vara, pokušava impresionirati drugu osobu i izvodi puno više akrobacija nego u vezi. I naravno, često je taj seks na čudnim mjestima.

Ukoliko vam se dogodi pucanje, zaboravite na sve i odmah krenite prema prvoj bolnici budući da je operacija vrlo izgledna. Ako vas je jako sram, samo recite kako ste isprobavali divlji i akrobatski seks.

2. Da li je moguće ostati prikliješten za vrijeme seksa?

“Čuo sam od prijatelja, kojem je rekao njegov prijatelj, da je njegov bratić varao svoju ženu s drugom ženom i kako su ostali prikliješteni jedan uz drugog kada se žena iznenada vratila s posla”. Koliko ste pita čuli za sličnu priču? Mi nekoliko puta i nismo baš povjerovali u tu priču. Ali…

Istina je drugačija budući da je tako nešto stvarno moguće. Možda ne u tolikoj mjeri kako svi mislimo jer taj grč nekada traje nekoliko sekundi, ali ipak se može dogoditi na duže vrijeme pa je tako potreban pajser da se razdvoji zaljubljeni par. Ovaj fenomen naziva se penis captivus i nije potrebno znati latinski da znate što to znači.

Nekada se smatralo kako je to moguće samo u prijevari jer su htjeli odvratiti ljude na tu vrstu aktivnosti, ali ipak kako ljudski rod napreduje, istina polagano izlazi na vidjelo.

Ako vam se dogodi nešto slično, samo polagano, pokušajte se smiriti i grč bi trebao proći. Naravno, možete se uvijek umočiti u mlaki čaj od kamilice, ali vjerujemo kako vam onda nije do kuhanja toplih napitaka i čavrljanja (naravno, ovo zadnje je šala 🙂 ).

3. Od seksa možete oslijepiti?

Opet nešto s čim su nas plašili cijelo naše tinejdžersko doba. Naravno, prestali smo na dan-dva nakon upozorenja, ali vrijedilo je ponovo probati i riskirati.

Unatoč tome što smo se tješili kako je to samo bauk kojim su nas plašili, nažalost, ova legenda je istinita. Ova vrsta sljepoće pod kodnim imenom Amaurosis fugax, obično traje nekoliko minuta nakon što nastupi. Ono što je čudno, pogađa samo jedno oko.

Doktori nisu sigurni zašto se to događa, ali svi su složni kako je povezano s napetosti tijela i krvnih žilica u oku za vrijeme orgazma.

Ono što je sigurno, ako ste pilot ili neke slične struke, ne prakticirajte seks za vrijeme vožnje.

4. Alergija djeluje i preko sjemena?

270663_v1

O ovoj legendi se nismo previše naslušali, ali dobro je znati da je moguće. Priča ide da je djevojka dobila reakciju nakon što je opslužila svojeg momka.Priča je imala još bolji kraj kada se saznalo da je momak ranije tog dana pojeo lješnjake na koje je njegova djevojka naravno, alergična.

Zato oprez. Pripazite da baš vi ne završite u lokalnim novinama jer ste morali dovesti vašu djevojku na injekciju nakon što ste se malo “hrvali” po krevetu.

5. Varanje vaše voljene izaziva smrt

Ova legenda je vrlo stara i bila je popularna kada je trebalo zaustaviti “napaljene” muškarce da drže svog pitona u gaćama. Nakon što se otkrilo da ipak ne postoji trenutačna smrtna kazna za prevarante, izašlo je da ipak ima nešto u tome.

Prema istraživanjima, 1% iznenadnih smrti otpada na “krevetne” aktivnosti, ali od toga su skoro svi su bili muškarci kojima je srce otkazalo poslušnost nakon prevelikog napora.

Zašto je to tako? Kao i kod pokušaja impresioniranja i pucanja pitona što smo pisali prije, tako i sada muškarci pokušavaju nešto na što nisu naviknuti.

Završna misao? Uvijek slušajte starije jer nikada ne znate što će na kraju biti istina. Ili?

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close