Kamasutra

Koliko dugo traje dobar seks

Sigurno ste već negdje čuli izreku “Seks je kao pizza. Kada je dobar, onda je stvarno dobar, a kada je loš, i onda je dosta dobar”, ali ono što je bitno, za stvarno dobar seks je potrebno izvjesno vrijeme. Nitko ne kaže kako je jedan na brzaka loš, ali sigurno kako se za jedan pravi seks treba više potruditi.

5 min

Izbačena je predigra i krenuli ste odmah na posao. Nekada je jedan na brzaka odlična vrsta seksa, ali ovo vrijeme sigurno nije dovoljno ako ste sami u stanu i imate cijelu noć za vas. Odlično ako ste oboje spremni za brzi seks, loše ako je to samo zadovoljstvo za jednoga.

10 minuta

Vrlo loše prolazno vrijeme za seks. Niti je na brzaka, niti je seks. Velika je vjerojatnost da ga nećete zapamtiti po dobrom.

15 minuta

Vrijeme koje se lagano približava seksu. Dovoljno vremena za kratku predigru i nekoliko poza, što je često kad rutine prije spavanja.

20 do 25 minuta

Odlično vrijeme za seks. Imali ste vremena za predigru, nekoliko poza, ali i za promjenu mjesta za seks.

30 minuta

Pola sata seksa je već jedna prava aktivnost. Uzmite pauzu, popijte vodu i nastavite s igrom.

40 minuta

Provjerite da li je vaš partner još uvijek s vama.

50 minuta

Dovoljno vremena da za vrijeme seksa razmislite o svim stvarima koje ste obavili ili trebali obaviti tog dana. I sjetite se da niste odgovorili na poruku.

60 minuta

Možda zvuči puno, ali nekada je seks od oko sat vremena zapravo dosta dobar. Dosta žena voli nešto prigricnuti ili popiti za vrijeme seksa, pa pripremite nešto lagano uz bocu vina kako bi se još više zabavili.

120 minuta

Možda je impresionirana, ali velika je vjerojatnost da je zaspala

180 minuta

Zovite doktora.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close