Kamasutra

Kako zavesti pumu ili MILFicu

[AdSense-A]

Svi smo barem jednom maštali o tome da nas kroz ruke provuče žena koja zna što radi ili samo potajno sapunali mačora na seksi profu iz srednje škole. Da, možda ti je želja biti igračka neke “Stifflerove mame”, žene koja iza sebe ima dovoljno godina da zna što želi i kako do toga doći, koja neće trebati upute i instrukcije ili te maltretirati s glupim “problemima” koji danas more svaku prosječnu tinejdžerku.

Naravno, u tome nema ništa loše, no jasno nam je da može doći do problema u situaciji kad treba biti muškarac i pristupiti ženi koja je znatno starija od tebe. Ali, bitno je zapamtiti da i one imaju potrebe kao i svaka druga žena, a mnoge od njih u jednakoj mjeri maštaju o mlađim muškarcima, kao i ti o starijim ženama. Uz malo samopouzdanja, postoji mogućnost da i ti uživaš u društvu pume, ali da bi došlo do toga, bitno je slijediti pravila koja donosimo u nastavku teksta.

Ponašaj se primjereno svojim godinama

Ako je već pokazala zanimanje za tebe, nemoj je pokušati impresionirati macho spikama zrelih muškaraca, jer ona zna zbog čega je odabrala muškarca koji je možda i duplo mlađi od nje. Traži simpatičnog, pomalo sramežljivog dječaka u ranim dvadesetima baš iz razloga jer je pale muškarci koji su tek počeli živjeti, s malo životnog iskustva i koji su o seksu najviše saznali bacajući drkicu na internet stranicama sumnjivog sadržaja. Želi te naučiti stvari za koje je potrebno iskustvo i zato je bitno da ne pokušavaš prikazivati starijim nego što u biti jesi.

Nemoj se ponašati previše nezrelo

Koliko god je bitno ponašati se primjereno svojim godinama, toliko je s druge strane bitno da se ne ponašaš previše djetinjasto jer ona ipak živi bitno drugačijim stilom života od tebe. Nemoj je po cijele dane zamarati s glupim SMS porukama ili joj slati svaku glupost na koju naletiš na internetu. Budi svjestan da je razlika u godinama prilično velika, da ona ima svoj život i da ona ne želi cijele dane provoditi na mobitelu i odgovarati na tvoje glupe poruke.

Budi svjestan rizika takve veze

Veza s MILFicom ili pumom može imati mnogo prednosti, no svakako treba pripaziti i na određene stvari jer ne želiš da ti kroz neko vrijeme na vrata pokuca njezin muž o kojem nisi imao pojma ili se dovedeš u neugodnu situaciju da se nađeš u istom društvu s njezinim sinom koji je otprilke tvojih godina. Da, kao i u našem slučaju, postoje svakakve žene, pa je bitno da se ne hvališ okolo prijateljima o vezi koja bi za tebe mogla biti potencijalno opasna. Ako te takve stvari ne zabrinjavaju, onda samo navali.

Budi uvijek dostupan

Ako misliš da je veza sa starijom ženom nešto što će se odvijati po tvojim pravilima i samo u situacijama kad tebi odgovara, vrijeme je da razmisliš ponovo. Možda će ti poći za rukom koji put odgoditi planove, ali shvati da je ona ta koja najvjerojatnije za razliku od tebe ima obaveze. Zato, prilagodi se njenom rasporedu, pusti je neka isplanira druženje i kaže ti kad da je pokupiš i kako ćete provesti večer. U suprotnom, pripremi se da budeš nogiran.

Budi realan

Ok, uspio si je uloviti, ali zapamti da je u tom slučaju bitno ostati čvrsto na zemlji, ne tražiti od nje nevjerojatne stvari ili očekivati skupe poklone, jer ona je u životu prošla dovoljno budala koji su je pokušali iskoristiti i s njom bili samo iz koristi. Ona zna da takvih ima na svakom koraku, pa je samo pitanje vremena kad će joj dojaditi takvo tvoje ponašanje.

[AdSense-A]

Tags
Back to top button
Close