Kamasutra

Kako joj podariti orgazam od 60 sekundi

Kako žene priznaju, jedina bolja stvar od orgazma je orgazam koji traje 60 sekundi. Znamo da to zvuči i kao novi nastavak Ben-Hura, ali ako djevojke kažu da je to moguće, onda je bolje da to i pokušamo izvesti. Prema istraživanjima, orgazam traje od 6 do 30 sekundi. Za produživanje tog vremena, potrebno je proći par koraka koji će je baciti u trans.

1. Preobrazba spavaće sobe

Ključ do bilo kakvog njezinog orgazma je opuštanje i naše fokusiranje isključivo na nju.Što je više spremna na seks, to će orgazam biti intenzivniji. Ako je imala stresni dan, imajte razumijevanja. Ugasite mobitele, prigušite svjetla, upalite svijeće, polegnite je na krevet i podarite joj masažu leđa. Još ako imate nešto lagano od Barry Whitea ili ranijeg Olivera, na dobrom ste putu.

2. Komplimenti

Nesigurnost je najviše od svega odvlači od dobrog orgazma. Dajte joj do znanja kako je savršena i kako super izgleda i još ste korak bliže do orgazma od 60 sekundi. Pričajte joj kako vas je napalila i tu i tamo ubacite “opa” ili “vau” kada se skida.

3. Prljavo

“Prljave”, ne proste riječi mogu je usredotočiti na ono što slijedi. Ako voli baš proste onda navalite, a ako ne, onda joj možete pričati stvari kako vas je napalila, kako je vlažna, itd.

4. Skoro

Dovođenje do granice orgazma i vraćanje je odlična metoda za produživanje.Ako voli oralno, krenite lagano. Pratite je i kada vidite da se približava orgazmu, usporite i čekajte da se smiri disanje. Ako možete, ponovite to nekoliko puta i lagano je pripremite za “Grand Finale”.

5. Sva područja

Ako baratate s više seks ideja, bolje za vas. Krenite s oralnim, ubacite vibrator i poigrajte se sa svim erogenim zonama (bradavice, klitoris, G-točka…). Kada se oboje spremni za penetraciju, bacite je na vas kako bi preuzela kontrolu. Koristite prste kako bi se igrali s klitorisom kada je na vama.

6. Malo odmaknite

Kada su neke žene na rubu orgazma, njezin klitoris je vrlo osjetljiv. U tom slučaju, nježnija stimulacija je tada poželjna. Prvo, saznajte da li ona želi da usporite. Nagnite se nad nju i lagano pitajte da li želi grublje ili nježnije. S obzirom na njezin odgovor ćete znati kako dalje.

Kada ste došli do ruba njezinog orgazma, ako ste pratili njezino ponašanje i ove korake, sigurno ćete produžiti njezin orgazam. Ako ne do 60 sekundi, onda sigurno bliže toj brojci.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close