Kulturnjak

Filmovi koji se ne gledaju s roditeljima

Svi se vrlo dobro sjećamo trenutka kada smo s roditeljima gledali neki film i krenula je scena seksa. Od srama nismo znali kuda pogledati i jedva smo čekali da prođe isto kao i izborna godina. I tako, malo odrastete, nedjelja je, kiša pada, taman je završio obiteljski ručak i sve bi sjeli u fotelje i nešto pogledali, a na vas je pao red da odaberete nešto. Vrlo dobro znate da bi odabir lošeg filma mogao završiti pogledom kao kada ste pali godinu na faksu i zato je vrlo važno da dobro odaberete. Tu ćemo uskočiti i nabrojati filmove koje nipošto ne smijete odabrati za gledanje s roditeljima.

1. Vuk s Wall Streeta

1489612593-leoslider

Pogledajte prvu rečenicu. Sada to pomnožite sa 100, ubacite u napuhanu radnju koja se vrti samo oko seksa i droge i probajte si zamisliti lica svojih roditelja kada glavni glumac prvi put povuče liniju kokaina iz guzice neke prostitutke. I tako skoro 3 sata. Zabavno ako ste s frendovima u kinu ili sami.

[divider]

2. Američka pita 1,2,3,4,5…

American-Pie-american-pie-2009243-720-406

Što reći o kultnom filmu i nastavcima u kojima je nekim glavnim glumcima glavna zadaća da prasnu roditelje svojih prijatelja. Možda će i nekima biti vrlo neugodno kod scene kada glavnog glumca roditelji uhvate kod masturbiranja, jer bi se mogli podsjetiti kako su ulovili vas sa spuštenim hlačama i slijepljenom Erotikom.

[divider]

3. Planina Brokeback

brokebackmountain

Vjerojatno ne postoji osoba koja ne zna za ovaj film ili nije barem čula za šalu na taj račun. Definitivno nije za gledanje s roditeljima, pogotovo scene na samoj planini, kada dva kauboja ostanu sama, u šatoru, a vani hladno…

[divider]

4. I tvoju mamu također

ytumama

Film zanimljivog imena “Y Tu Mamá También” (I tvoju mamu također) režirala je ista osoba koja stoji iza nekoliko filmskih nastavka o Harry Potteru. Jedina je razlika što u ovom filmu nema dječaka s magičnim štapovima, već ima dječaka kojima je jedina briga da nešto poseksaju. I krenu na put sa zgodnim starijom ženom. I tako dalje, i tako dalje.

[divider]

5. Trinaest

thirteen-thirteen-540559_720_405

Trinaest nije običan film o trineastogodišnjakinjama. To je najgora noćna mora za sve roditelje budući da ove cure otkriju seks, droge, kriminal i još svašta u samo sat i pol koliko traje film. Možda ste stariji i taj film neće pogoditi vas, ali vjerujte nam da ćete slušati prodike još mjesec dana kasnije.

[divider]

6. Vrtlog života (American Beauty)

view_13_american-beauty_eye_jpg-jpg

Film Sama Mendesa o roditelju koji prolazi kroz krizu i koji se zaljubi u kćerinu prijateljicu nije prava tema za gledanje s roditeljima.

[divider]

7. Bilo što od Sache Baron Cohena

bruno131

Za nas uvijek odličan (osim u filmu “Bruno”), Sacha Baron Cohen ima poseban smisao za humor. Ako ga se ne prati, vrlo je teško shvatiti što radi, a pogotovo jer hoda vrlo blizu seksualnih tema. Za mlade odlično, za starije i ne baš toliko zabavno.

[divider]

8. Magic Mike

Magic_Mike_2_42303

“Magic Mike” nije još jedan film i Marvelovom superjunaku, već se radi o ekipi koja se bavi muškim striptizom. Ovo sigurno nije tema koju biste gledali s roditeljima. Ako i krenete s gledanjem, vjerojatno će ga vaša majka pogledati sama do kraja.

[divider]

9. Herher-3

Ovaj film smo stavili na ovu listu iz jednog posebnog razloga kojeg ćete vrlo brzo povezati. Film se radi o muškarcu koji razvije romantičnu vezu sa svojim mobitelom, tj. s operacijskim sustavom koji ima glas Scarlett Johansson. Ništa strašno? Vjerujte nam, ako imate pametni telefon, onda ga i koristite u svakoj prilici, a to znači i pred roditeljima. Ovaj film će im ubaciti u glavu ideju kako previše vremena provodite na mobitelu i kreće spas i detoksikacija njihovog sina kako ne biste postali kao lik u filmu i uskratili im potomke. Opasno područje u koje bolje da ne uđete. Možda u rangu onoga kad im priznate da imate dečka.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close