Kamasutra

8 sigurnih znakova da te cura vara!

Budući da svako malo u inbox naše Facebook stranice dolaze upiti zabrinutih muškaraca da li ih cure varaju i da li će sve opet biti po starom odlučili smo ponovno progovoriti na ovu temu. U nastavku donosimo osam sigurnih znakova iz kojih ćete prepoznati nevjeru istog trena.

1. Stalno se dopisuje: Djevojka vam puno vremena provodi na mobitelu dopisujući se s drugim ljudima? Pritom se i smijulji? Postoje velike šanse da se dopisuje s drugim muškarcima. Nema druge, morat ćeš zaviriti u njene SMS-ove kad se ode na kenjaru ili pod tuš.

2. Ostavlja vrata od WC-a otvorenim: Žene su, prizna ćete, zanimljiva bića. Kada se tek upoznate i kad im je još stalo do nekog uvijek će kod kuće (tvoje, njene ili zajedničkog stana – svejedno) će dobro zatvoriti vrata kada ode na kenjaru. Još će i prije nego sjedne na školjku pustit vodu iz umivaonika kako do vas ne bi doprli zvuci obavljanja nužde (male ili velike – svejedno). Ako prestane raditi ove stvari najvjerojatnije se ševi s drugima.

3. Dah joj vonja na tuđi penis: Izbiva već neko vrijeme iz stana i ne znaš gdje se skiće? Što napraviti? Najbolje da je odmah zaskočiš na vratima, ali ne nervoznim pitanjima – već je čvrsto obujmi rukama i uvali jezičinu. Ako osjetiš vonj tuđeg penisa nećemo ti posebno crtati gdje je bila i što je radila…

>>> Drage djevojke, ako želite vezu, ovo je naših deset pravila!

4. Stalno izvodi psa u šetnju (i slično): Cure koje varaju stalno će pronalaziti razloge zbog kojih moraju napustiti stan. Isprva nećeš ni primjećivati da se nešto čudno događa, no s vremenom ćeš vjerojatno postati sumnjičav. Pogotovo kada malo razmisliš i shvatiš da vi uopće nemate psa.

5. Počinje se više sređivati: Znak za uzbunu! Sjećate se vremena kada ste tek prohodali? Uvijek je bila našminkana, imala frizuru, lijepo odjevena, obrijana itd.? E, pa htjela te zavesti, a ako opet to radi male su šanse da želi začiniti vašu vezu da bude kao što je bila u početku. Vjerojatnije je da sada želi zavesti nekog drugog. Nema ti druge nego da provjeriš što i gdje radi ili da strpljivo čekaš lad će na Obiteljskom radiju krenuti verzija Rosas Amarillas za muškarce.

6. Pronašao si je na Tinderu: Svi znamo čemu služi ta aplikacija. Upališ je kada ti je dosadno i prelistavaš profile cura u svojoj blizini koje bi volio kresnuti. Tako i cure. Nemoj nasjedati na spike da je slučajno instalirala aplikaciju, da samo želi upoznati nekog normalnog za popit kavu i sl. Na Tinderu je jer joj više nisi napet i kresnut će se sa svakim koji se javi. Ako bude toliko dovitljiva i uspije vam predbaciti da što vi radite tamo samo joj hladnokrvno odgovorite da su vam frendovi , budući ste mnogo zgodniji od njih, vjerojatno iskoristili Facebook račun kako bi se preko njega registrirali na Tinder.

7. Na Instagram stavlja slike s drugim muškarcima: Možda ta aplikacija i svi njeni filtri djeluju pomalo “pičkasto”, no nema ništa loše u tom da je preuzmete i instalirate. Uostalom, svaki bi muškarac trebao pratiti svoju djevojku na Instagramu. Za razliku od Facebooka Instagram je često, kao i Twitter, za neke ljude jedna od rijetkih oaza na kojima ih ne prati čitava rodbina, svi prijatelji… Budite uvijek na oprezu, kontrolirajte i te kanale.

8. Predbacuje ti da se osjeća emocionalno zapostavljena: Nema to zapravo nikakve veze s varanjem i činjenicom da se okolo ševi s drugim muškarcima, samo joj je malo dosadno dok ste sami kod kuće. Vrijeme će joj brže proći dok je situacija napeta.

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close