Kamasutra

4 zdravstvena razloga zašto muškarac treba seks

Svi volimo seks. Zapravo, bilo bi vrlo čudno da ste muškarac, ne volite seks, a nešto vas je dovelo na ovu stranicu koja vrvi polugolim ženama i savjetima kako ih doći do seksa s njima. Možda ne baš s njima, ali znate na što ciljamo. Zato pretpostavimo da ste normalni i nastavljate čitati.

Objasniti vašoj partnerici da bi seks trebao biti vaša zajednička svakodnevna aktivnost je vrlo teško, ali sva sreća tu su razna istraživanja koja potvrđuju upravo to. Samo ovih nekoliko razloga je dovoljno da se izborite za više seksa nadamo se kako ćete ih mudro iskoristiti u sljedećem pokušaju za vaše bolje sutra.

1. Kardio

Traka za trčanje je skupa, od bicikla boli guzica, klupica za trbušnjake je najbolja vješalica u sobi, a vi nikako da se vratite u formu prije faksa?  Svaka aktivnost koja uključuje pokrete je dobra za vaše tijelo i znanstvenici ponavljaju kako je dobro da se tu i tamo nešto fizičko odradi. Seks troši 35 kalorija u 20 minuta, što je osam puta manje nego trčanje, i zato je seks potreban svaki dan. Tko je još vidio trčati svaki dan.

2. Trening snage

Što ste kreativniju u seksu to bolje. Bez obzira na vaše sklonosti, svaki pokret i poza jačaju vaše mišiće. Naravno da vaša draga želi da imate jače ruke, pločice na trbuhu, široka jaka ramena. Lijepo joj recite kako imate idealnu vježbu kako bi se doveli u stanje kakvo ona priželjkuje.

3. Čišćenje

Kao što je potrebno proljetno čišćenje vaše sobe, tako treba i pročistiti vaše cijevi. Prema istraživanju američke zdravstvene institucije, 21 orgazam mjesečno smanjuje šansu da ćete dobiti rak prostate. Učinite si uslugu i prakticirajte seks barem dva od tri dana.

4. Samopouzdanje i sreća

Vaše psihičko zdravlje je jednako važno kao i fizičko. Seks otpušta različite hormone sreće i prema nekim istraživanjima, osjećaj je čak i bolji od toga da osvojite neku lovu. Ako vam već ne ide na lotu, možete se barem radi nečeg dostupnijeg veseliti.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close