Lifestyle

10 stvari koje se ne govore ženama!

Do sada smo dosta pisali na temu kako pristupiti ženama, što im reći i kako se ponašati, no u nastavku donosimo deset stvari koje se nikada i ni u kojoj prilici ne govore ženama. Naučit ćete da do mnogih pogrešaka ne bi ni došlo samo da ste uspjeli jezik držati za zubima

1. Mogu li te poljubiti?

Ovo pitanje jednostavno ide kontra svega što žena traži od muškarca. Pitajte bilo koju dobru prijateljicu i reći će vam upravo to! Za takve stvari se ne traži odobrenje. Pokuša se, pa kud puklo da puklo…

mogu-li-te-poljubiti

2. Mogu li te koji put izvesti na ‘dejt’

Vrlo slično kao i pod točkom 1.! Žene žele muškarce koji su vođe, a ne neki nesigurni papci koji ni sami nisu sigurni što žele. One u svojoj blizini žele čovjeka koji je odlučan, zna što želi i, što je najvažnije, zna to ostvariti!

3. Ne spominji ništa u vezi svog auta, posla ili stana…

… ili bilo što drugo iz čega bi mogla zaključiti da je time želiš impresionirati! Priznajte si koliko ste samo puta ponosno na šank odlagali ključeve od svog Golfa, oko prsta vrtjeli ključevima Vectre od staraca, ne bi li tako impresionirati neku nesretnicu na koju ste bacili oko. Slične stvari mnogi muškarci neprekidno ističu i u razgovoru sa suprotnim spolom, potpuno nesvjesni da time kod normalnih cura postižu upravo suprotno od željenog.

4. Što želiš da radimo večeras?

Opet se vraćamo na početak teksta – žene vole muškarce koji imaju plan! Ako si je pozvao na druženje bolje ti je da si smislio kako ćete provesti večer! Na tebi je da odlučiš da li želiš da te smatra pravim muškarcem koji je zabavlja i iz dana u dan sve više interesira, ili dobrog prijatelja s kojim će joj tek u trenucima iznimne dosade biti prihvatljivo društvo za kavu.

5. Da li ti se sviđam?

Hm… može li jadnije? Teško! Ovo pitanje – i razne varijacije na temu – totalni su turn-off za svaku normalnu ženu. Takvim stavom i pitanjem postižeš upravo suprotno od onoga što bi zapravo trebao, a to je – odisati sigurnošću i samouvjerenošću. Ako i nisi 100% siguran, pretpostavi da joj se sviđaš i kreni dalje od te točke. Isplatit će ti se!

10-stvari

6. Poslao sam ti poruku, ali nisi odgovorila… Što je bilo?

Možda jedna od najčešćih grešaka koju radite nakon što ti ženska osoba ne uzvrati poziv ili poruku u, prema tvojem poimanju vremena, razumnom roku. Znamo da to svi radite, ali pokušajte se okaniti te navade.

Spominjanjem neodgovorene poruke radite dvije krucijalne greške. Jasno pokazujete da vam je stalo, što je posebno glupo ako ste se tek nedavno upoznali, a također joj pokušavate nabiti osjećaj krivnje. Žene će te dvije stvari prepoznati kao izraz nesigurnosti. I bit će u pravu! … A što smo ono o sigurnosti pisali par redaka iznad?

7. S koliko si muškaraca spavala?

Kao prvo, želiš li to zaista znati? Zapodijevanjem razgovora o broju seksualnih partnera opet, posebno u ranoj fazi vašeg poznanstva, opet samo potpiruješ dašak nesigurnosti koji zrači iz tebe. Ok, ako je ona prva koja je načela temu prihvati igru, ali vjeruj nam – ne  želiš biti taj koji je prvi zagazio na ovaj sklizak teren.

8. Oprezno s ‘futurom’…

Na prvom ste dejtu i odjednom shvatite da ovoje volite neku stvar. Npr. pizzu se ekstra luka i vrhnja, a bez gljiva, sa sedam maslina raspoređenih tako da formiraju zviježđe Velikog medvjeda. Čuvši to, tek što otvoriš usta radiš novu grešku – pozivaš je na pizzu! Stani, polako! Iako u teoriji zvuči savršeno, vjeruj nam – nije! Vrijeme je da napokon shvatiš kako funkcionira njen mozak.

Ti si za nju izazov, rebus! Ako to shvatiš možda će ti biti jasnije zašto joj ne treba dati do znanja da te odmah očarala. Pusti je malo, neka se ona meškolji i smišlja kako da inicira ponovni susret i druženje. Samo malo taktiziranja te strpljenja i kucnut će čas kad će ona tebe pozvati da omastite brk nad tom neobičnom pizzom (ili čim već!). Uglavnom, skini nogu s gasa i shvati da su ženama izuzetno odbojni muškarci koji su spremni zaprositi je nakon prvog izlaska.

9. Nazvat ću te petak…

Nikada ne završavajte telefonski razgovor iniciranjem idućeg koraka. Marketinški stručnjaci reći će vam da je to odlična tehnika prilikom telefonske prodaje, no mi vam kažemo da ženama ne prodajete inox set lonaca za kuhanje već ‘prodajete’ sebe! A tu stvari funkcioniraju nešto drugačije.

Kao prvo, takvom izjavom siječeš u korijenu bilo kakvu primisao na spontanost, a kao drugo indirektno joj ‘zabranjuješ’ da se ona tebi javi. Baš si glup, zar ne?

ducktape

10. Ne govori ništa loše o njenim muškim prijateljima!

Znamo da te izluđuje kad ih spominje i vjerojatno s pravom sumnjaš da joj se nekolicina njih neprestano udvara. Nadjačaj osjećaje i nikada, baš nikada ne govori ništa iz čega bi ona mogla zaključiti da imaš nešto protiv njenih muških frendova. Pa čak da je s nekima od njih imala nešto više (ili možda ima i trenutno) na tebi je da se koncentriraš na svoju ‘utakmicu’. Ako si pravi igrač ona će im sama, umjesto tebe, podijeliti crvene kartone A ti ćeš dobiti šansu da ‘zabiješ iz penala’! Vjeruj nam!

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close