Birtija

Što vaše tetovaže govore o vama

Tetovaže su prvenstveno označavale titulu u plemenu ili su bile dio rituala. S vremenom tetovaže su se počele nositi iz ukrasnih razloga, na uspomenu ili zbog nečeg trećeg. Ono što je zanimljivo kako je sam odabir mjesta na kojem će biti govori više o čovjeku nego sama tetovaža.

Ruka – biceps

Tetovaža na bicepsu je idealan način da pokažete svoju snagu, hrabrost, ali i odlično mjesto kako bi je rukavom sakrili kada ste u posjeti mami i tati. Također ovo mjesto je savršeno kako bi pokazali svoju osjećajnu stranu na muški način, poput tetovaže medeka s pištoljima u rukama.

Zglob

Budući da se lagano sakrije, tetovaža na zglobu obilježava osobu koja je naizgled skromna, ali i ima neku divlju crtu koju pokazuje samo na posebnim mjestima. Bez brige, nitko neće misliti da ste opasni jer ste si tetovirali delfina kada ste bili na godišnjem odmoru.

Vrat

Osim činjenice kako će je svi vidjeti, tetovaža na vratu tradicionalno otkriva osobu koja je hrabra, voli riskirati, ali i osobu koja se nada kako je taj kineski znak na vratu zapravo nešto posebno, a ne neka zezancija. Kada se dobro izradi može izgledati super, ali ako je loše izrađena izgledat će više kao ugriz vampira, samo što ti ovaj nije donio besmrtnost, već hepatitis.

Donji dio leđa

Nadamo se kako muškarci koji ovo čitaju nemaju tetovirane leptiriće iznad guzice, jer stvarno ne znamo kako bi to objasnili. Što se tiče dama, nemojte nas tjerati da pišemo što smo saznali.

Prsa

Zbog blizine srcu, tetovaža na prsima je često simbol ljubavi i privrženosti. Ovisno o dizajnu, takva tetovaža je ili vaš osoban način da pokažete nešto prema nekome do koga vam je stalo, ili javan način da pokažete cijeloj plaži kako volite supermana.

Hot-Girl-Tattoo-Background-HD-Wallpaper

Lice

Tetovirano lice pokazuje da bez obzira na to što ste obećali roditeljima, zapravo nikada nećete tražiti pravi posao. Za vas nema pravila koja bi vi poštovali.

Unutrašnja strana bicepsa

Želite nešto reći svijetu, ali se ne možete prisiliti da to izgovorite. Nadate se kako će tetovaža na ovom mjestu dovoljno zaintrigirati ljude kako bi vas pitali što zapravo predstavlja.

Stidno područje

Ako ste muškarac, velika je vjerojatnost da niste privlačni, ali imate veliki penis. Ako ste cura, onda znate baratati vašim spolnim alatom.

Oko pupka

Ako ste cura, tetovaža oko pupka u dosta slučajeva prikazuje nekoga tko je vrlo rano imao dijete i morao je odustati od plana da postane neka važna osoba. Ako ste muškarac, na vašoj zastavi prevladavaju dugine boje.

Nečije ime, bilo gdje

Potvrda da ste nekada imali seks s nekom curom koja se zove Ana, Ivana, Marina…

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close