Lifestyle

Pet savjeta kako bi izgledali privlačniji ženama

Pronalazak djevojke za izlazak često je vrlo teško za neke muškarce. Možda je u pitanju njihova sramežljivost, možda je nedostatak samopouzdanja, ali problem postoji i potrebno je dosta iskustva kako bi se to ublažilo i konačno pokrenulo nešto s toliko mističnim djevojkama.

Kako bi olakšali put do njihovih srca, istražili smo na čemu treba poraditi i skupili 5 stvari koje bi mogle biti ključne za vas. Tko zna, možda vam baš ovi savjeti pomognu da se konačno pokrenete i stupite djevojci koja vam se već dugo sviđa.

5. Budite gospodari vaše brade

timthumb

Prema istraživanju iz Australije, žene više vole muškarce s bradom od onih koji su stalno obrijani. U istraživanju, deset muškaraca bilo je prikazano 351 ženi i to s različitim fazama brade. Svaki muškarac je prikazan svježe obrijan, petodnevnom bradom, desetodnevnom bradom i pravom gustom bradom. Rezultati su pokazali kako žene najviše vole vidjeti desetodnevne brade jer muškarci u toj fazi izgledaju najmuževnije i najprivlačnije.

Koja je razlika između te i pune brade? Prema nekim pokazateljima, puna brada može djelovati previše agresivno, pogotovo jer izgledate kao da mjesecima niste sišli s planine na kojoj živite samo vi i vaše ovce.

Zato momci, pustite te brade i  krenite u akciju.

4. Zaboravite zavodnički osmijeh

Sociologinja iz Britanske Kolumbije izradila je pak svoje istraživanje kako bi saznala kakav pristup više vole djevojke koje susrećete u izlascima. Prema njoj, žene više vole muškarce koji se manje smiju kada ih susreću. Znamo, ne zvuči baš normalno da glumite zombija, ali opet, žene su čudnovata bića.

Zašto je to tako? Muškarci koji se smiju navodno ostavljaju dojam da su previše feminizirani i premalo dominantni.

Što se tiče obrnute situacije, muškarci više vole žene koje se više smiju, jer hladna žena ostavlja dojam da ubija svoje žrtve jednim pogledom.

3. Nabavite psa

help-dog-picture

Kako bi naš savjet imao neku vrijednost, ponovo smo se okrenuli istraživanjima. Ovoga puta se radilo o istraživanju u kojem su muškarci pitali djevojke za telefonski broj, prvo bez psa, a zatim sa psom. Rezultati su pokazali kako postoji vrlo velika razlika jer su muškarci sa psom dobili broj čak nekoliko puta češće. U brojkama to je značilo da je svaka četvrta djevojka dala svoj broj muškarcu koji je imao psa sa sobom.

Isto vrijedi i obrnuto. Djevojka koja je šetala sa psom dobila je puno više novaca za autobus nego ona koja je bila sama.

2. Pričajte kao muškarac

Sjećate se onog trenutka kada ste prvi puta čuli svoj glas? Imali ste osjećaj kao da čujete nosoroga kojem su štipaljke na jajima? Bez brige, taj fenomen imaju svi jer se zbog akustike mi čujemo drugačije nego nas čuju drugi.

Ispada kako naš glas uveliko ovisi o tome koliko ćemo biti uspješni u razgovoru sa ženama. Prema istraživanju one više vole muškarce koje imaju dublji glas, jer ostavljaju dojam veličine i muževnosti. Muškarci više vole one s višim tonovima glasa jer ostavljaju dojam manjeg seksi tijela.

Uz to, žene vole kada taj dubok glas nije potpuno čisti, jer ostavlja dojam kako muškarac nije agresivan.

Tako, mijenjanje tona vašeg glasa može uvelike promijeniti percepciji o vama. Pustite se neku pjesmu Barry Whitea i vježbajte.

1. Obojite vaš svijet u crveno

Ženama kojima su prikazivane fotografije muškaraca na bijeloj ili crvenoj podlozi, uvijek su birale onu na kojoj je isti muškarac u kombinaciji s crvenom bojom. Možda ovo zvuči smiješno, ali stvarno boja može imati veliki utjecaj na percepcija kod žena. Zanimljivo je kako muškarci nisu vidjeli razliku između fotografija pa možemo reći kako je to vezano uz seksualnu privlačnost.

Ono što je zanimljivo jest dio u kojem muškarci više vole djevojke u crvenom. Muškarci potroše više novaca na spojaku kada je žena u crvenom, ali i ostavljaju veću napojnicu ako je konobarica obučena u crveno. Zanimljivo je kako na web stranicama, žene koje žele druženje na jednu noć često imaju na sebi crvenu majicu.

Vezano uz našu temu, tu i tamo obucite nešto crveno. Zapravo ne nešto jer crvene traperice više nisu u modi, već crvenu majicu ili vestu.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close