Kamasutra

3 poze koje žene mrze

Nedavno sam pričala sa svojim prijateljicama o pozama koje mrze u seksu. Kada sam kasnije istraživala, naišla sam na ispitivanje o najomraženijim pozama i ono što sam na temelju razgovora i čitanja zaključila bilo je potpuno šokantno. Naime, nećete vjerovati, ali one poze koje muškarci vole i za koje misle da su najbolje u seksu, žene su ocijenile da ne vole. To su doggy style, 69 i kada je ona gore. Velike su šanse da smo u ove poze upućeni čim počnemo sa seksualnim životom. One su efikasne, standardne, pružaju dobar osjećaj, no izgleda da neke žene svoje muškarce proklinju cijelo vrijeme. Koji je zapravo izvor ženskih frustracija i zašto na neke omiljene poze ne djeluju? Ako mislite da ste jedan od nesretnika čija djevojka ili žena ne voli spomenute poze, pročitajte zašto i ispravite to:

1. Doggy style

Zašto joj se ne sviđa? Jednostavno, previše joj je bolno. Stvar je u tome da možete udarati o vrat maternice, a to je jedan od razloga što duboka penetracija često boli. Osim toga, ako skroz izađete i uđete ponovno u nju, smanjujete šanse da ostane vlažna cijelo vrijeme. Žene također kažu da ta poza nije dovoljno intimna, a bliskost je ono što većina žena traži. Dok se vi divite njenoj guzi dok vodite ljubav, ona ima samo pogled na krevet, što i nije baš seksi. Kako bi izbjegli bolno prodiranje, neka vam pokreti budu kratki i plitki umjesto brzi i duboki-to će stimulirati prednju trećinu vagine koja je njen najosjetljiviji dio. Povećajte faktor intimnosti tako što ćete provlačiti ruke kroz njenu kosu, niz kralježnicu i povremeno se naginjući, ljubeći je po vratu. Nikako nemojte zaboraviti na stimulaciju klitorisa.

2. Žena gore

Zašto joj se ne sviđa? Nesigurnost. Većina žena osjeća da je u centru pažnje i brinu oko toga kako im izgledaju grudi i trbuh iz vašeg kuta gledanja. Čak i ako mislite da vaša partnerica izgleda kao top model, i najmanja sumnja može poljuljati njeno samopouzdanje i ugasiti strast. Ako primijetite da se ne osjeća dobro u toj pozi, to možete promijeniti promjenom, tako da ona legne na leđa i podigne desnu nogu. Vi stanite između njenih nogu pod uglom od 90 stupnjeva i polako uđite.

3. 69

Zašto joj se ne sviđa? Pa, očito da ne mogu sve žene primati i davati u isto vrijeme. Neki kažu da je ženama teško koncentrirati se na zadovoljstvo kad se trude pružiti isto. Uživanje i orgazam su kod žena tijesno povezani s njenim mentalnim stanjem tako da se teško opušta i uživa u oralnom zadovoljstvu kada sama mora misliti o tome da li vi uživate. Ako primijetite da joj ta poza ne odgovara, nemojte to raditi u isto vrijeme. Mnoge žene tvrde da im se pri seksu u pozi 69 partner čini strancem, zato žele imati kontakt s vama (gledanje u oči).

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close