Lifestyle

10 stvari koje žene očekuju da muškarac zna napraviti

U moderno doba kad su žene u svim sferama ravnopravne nama “mužjacima”, još uvijek postoje stvari u koje se jednostavno ne žele miješati i očekuju da smo ih sposobni sami riješiti bez ikakve pomoći sa strane. U redu, ni mi se ne želimo miješati u šopingiranje pa nas svejedno vuku po dućanima, ali ove stvari koje danas spominjemo jednostavno morate znati ako vam u osobnoj uz spol stoji oznaka “M” za mužjaka, macho pripadnika ljudske vrste s “mudima i kobasicom” među nogama. Da, žene podrazumjevaju da ste kao muškarac genetski predodređeni kvalitetno obaviti bilo koju stvar s današnje liste i zato ih ni u kojem slučaju nemojte razočarati.

Zapaliti vatru

Nije bitno da li se nalazite u prirodi, spremate se okrenuti par kila mesine na roštilju, ili vam je jedini cilj stiskanje uz romantičnu vatricu iz kamina tijekom hladnih zimskih noći, potpala vatre je stvar u kojoj uvijek moraš briljirati. Svakako pripazi da ne sramotiš muški rod bezbrojem pokušaja, jer ćeš joj na taj način sigurno pasti u očima, a i sam znaš kakva je dok je gladna ili u situacijama kad joj je hladno.

Zamijeniti gumu

Puknuće gume “bogu iz nogu” uvijek je loš scenarij, no, za svakog muškarca to bi trebala biti samo mala prepreka koju treba samostalno preskočiti, bez potrebe spašavanja od strane HAK-a i sličnih službi. Iako nam je jasno da bi u tom slučaju najradije “skinuo sve svece s neba”, budi skuliran i reci joj da se strpi nekoliko minuta dok ne riješiš problem, jer baš je to stvar koju ona od tebe očekuje.

Pripremiti roštilj

Dovoljno je da probaš zamisliti koja je zadnja fešta na kojoj je žena spremala roštilj i sve će ti biti jasno. Da, ne sjećaš se jer je priprema mesine na roštilju muški posao u koji se ona ne želi miješati. Navuci pregaču, izvadi pribor, uhvati pivo i zadivi sve svojim umijećem spremanja roštilja, pri čemu se pripremi da budeš i centar zabave, jer najbolja okupljanja su uvijek baš u blizini roštilja.

Koristiti bušilicu

Bušilica je jedan od vrlo korisnih alata s kojim bi svatko naše vrste morao znati baratati. Istu tu stvar misle i žene i zato kad te sljedeći put susjeda pozove u pomoć, nemoj vješati sliku čekićem i čavlima, već to napravi na pravi način. Tko zna, možda zgodnu susjedu bušenje rupa podsjeti na određenu stvar, pa po završetku posla zajedno u upotrebu ubacite i tvoje “svrdlo”.

Sastaviti namještaj

Iako mnogi od nas više vole rastavljati stvari, sastavljanje može biti jednako zabavno. No, s druge strane, često može biti i komplicirano, uputstva loša, a dijelova više nego da sastavljaš Space Shuttle. Bez obzira kakva te situacija zatekne, u jedno budi siguran, netko će to morati napraviti, a ako želiš da te smatra muškarcem, onda će taj netko biti baš ti.

…za ostale stvari pritisni NASTAVAK…

1 2Sljedeća stranica
Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close