Birtija

Stvari koje otkrivaju da joj je super s tobom

Svaka cura ima svoje „tajne“ koje neće tako lako otkriti pred tobom, osim ako niste dulje u vezi i s tobom joj je super ugodno. Otkrivam vam stvari koji su siguran znak da te voli i da joj je lijepo s tobom.

1. Brijanje/ne brijanje

Ovo je prva kategorija koja je dobar pokazatelj koliko joj je ugodno s tobom. Ako ti dopušta da uđeš u kupaonicu kada brije noge i ne viče na tebe nego te pusti unutra, potpuno ti vjeruje. Isto tako, ako nije obrijala noge i krenuli ste se seksati a njoj nije neugodno-to je to.

2. Nije našminkana

Došla je k tebi na druženje, nema ni trunke šminke i ne brine se. Znači da je sigurna u sebe i činjenicu da je stvarno voliš. Ne opterećuje se razmišljanjima o tome što ćeš reći ako je vidiš bez pudera i maskare. Svaka ti čast, uspio si. Ovo je san svake cure-pojaviti se pred odabranikom bez šminke i ne brinuti o tome.

3. Piša s otvorenim vratima

Gledate neki film, jedete kokice i pijete bambuse. Njen mali mjehur ne može izdržati puno tekućine i zato svakih pola sata odlazi na toalet. Ukoliko obavlja nuždu i ne trudi se zatvoriti vrata, sretna je i zadovoljana u vezi.

4. Podriguje pred tobom

Danas su cure koje mogu podrigavati bar jednu minutu ultimativni hit na internetu a neki se čak i pale na to. Ako tvoja mala nakon dobrog gemišta podrigne pred tobom i nije joj neugodno, možeš biti siguran u vezi. Da ne bi ostao dužan, podrigni jače od nje. Na kraju krajeva, i mi ljudi smo zapravo životinje.

5. Prdi pred tobom

Ovo je zadnji nivo. Ako prdne pred tobom i nije ju sram, došao si do zadnjeg nivoa u vezi. To znači da te zaista voli, stalo joj je do tebe, osjeća se potpuno ugodno znajući da to nećeš reći dečkima. Zapamti, kada cura napravi nešto gore navedeno, poprilično je sigurna da je zauvijek tvoja. Ukoliko ti se nešto od ovoga gadi, pronađi princezu. Prave cure podriguju i nije ih sram svojih pozdrava iz unutrašnjosti.

Tags
Back to top button
Close