Lifestyle

Kako joj uletjeti na plaži

Obveze na fakultetu, školi ili poslu polako se privode k kraju, stiglo je ljeto, vrijeme je za sunce, more i polugole djevojke željne zabave i ljetnih avantura. Da, vrijeme je da izbaciš svoj bljedunav torzo, uloviš malo boje i kreneš u nove avanture, jer za svakog pravog muškarca more je mnogo više od izležavanja na plaži, kupanja i opijanja s ekipom. Osunčane djevojke kao da samo čekaju da ih se “upeca”, a na tebi je da se odvažiš, pronađeš “žrtvu” i pretvoriš si odmor u ljetnu avanturu koja će se pamtiti.

Pažljivo izaberi poziciju na plaži

Ako ti je cilj da sljedeću noć ne provedeš sam, mjesta na plaži okružena obiteljima s djecom i njemačkim penzionerima nikako ne dolaze u obzir , jer pravilan odabir pozicije znači da si odradio pola posla prema svom cilju da ti večer ne završi “sapunanjem mačora” dok ti mislima prolaze polugole ljepotice koje si tog dana sreo na plaži. Odaberi mjesto gdje ćeš biti okružen većinom djevojkama, s čime si otvaraš velike mogućnosti djelovanja u svim smjerovima. No, kad zauzmeš svoj teritorij na plaži, uvjeri se da nisi samo ti taj koji vidi svu ponudu, jer bitno je i da djevojke mogu uživati u pogledu na tvoj savršeno isklesan torzo ili barem na pivski trbuh za koji si tako naporno radio tijekom cijele godine.

Zaokupi joj pažnju

Djevojke možda to neće priznati, ali u biti su vrlo slične nama, vole nas odmjeriti od glave do pete poput komada mesa i zatim to prokomentirati s prijateljicama. I zato, umjesto da istog trena počneš upadati curama s plaže, nemoj, budi kul i uživaj s prijateljima. Opusti se, budi svoj i pokaži im da se zabavljaš i bez njih, jer ponašanje napaljenog pubertetlije kojem je jedini cilj da danas nešto povali, sigurno ti neće osigurati dodatne bodove.

Prati njen govor tijela

magic-mike

Već u nekoliko navrata smo pisali o važnosti prepoznavanja govora tijela žene, e, pa i u ovom slučaju govor tijela je jednako važan. Ponekad je bitno prepoznati koji je “plijen” dostižan, a sve se to možeš predvidjeti iz govora tijela djevojke koja ti je zapela za oko. Zato, promotri i odluči, jer ganjati najzgodniju djevojku na plaži koja traži pažnju i ponaša se kao da je plaža u njenom vlasništvu, moglo bi biti preveliki zalogaj i gubitak vremena. Bolje je u tom slučaju usredotočiti se na djevojku koja izgleda opušteno, otvoreno za razgovor i koja izgleda kao da se osjeća ugodno u svojoj koži.

Pozovi je na sportsku aktivnost

Zapamti, glupi uleti ne funkcioniraju, jedini i ispravan način je da priđeš djevojci koja ti se sviđa i započneš razgovor. Sport može biti idealna stvar za razbijanje treme i početak razgovora s malenom koju si zamijetio ranije na plaži, a rekvizit poput lopte za odbojku može učiniti čuda. Pozovite njezino društvo i odmjerite snage u odbojci na pijesku. Naravno, uz dogovor da gubitnici plačaju rundu, što automatski otvara novu priliku za razgovor i upoznavanje. Bez rekvizita nikuda, pa makar se radilo i o kartama, jer nikad se ne zna, možda će baš partija bele pokazati da ste u biti idealan ljetni par.

Predvidi njene potrebe

Razmisli o tome čega nikad dovoljno na plaži. Osvježenja!. Da, možda je baš hladno pivo ili limenka Cole tvoj jednostavan ulaz u njezin svijet. Iako je teško povjerovati da se toga nećeš sjetiti na ljetovanju s prijateljima, ali prijenosni hladnjak prepun osvježavajućih pića još je jedna stvar koja će ti dobro doći prilikom ljetnih zavodničkih pohoda. Ljetna žega i sparina sada igraju u tvoju korist, jer tko bi u tim teškim uvjetima odbio osvježavajuće piće? Da, bitno je uvijek biti spreman i ne samo što se tiče hladne pive ili soka, jer uvijek postoji mogućnost da je zaboravila kremu za sunčanje, a to bi u konačnici moglo biti prilično zanimljivo.

Ne ignoriraj ostatak njezinog društva

Beach_Girls_Group_9165_1000x395

Ako je na plaži s prijateljicama, zaboravi na to da je pokušaš izdvojiti iz društva. Umjesto toga priđi cijeloj grupi, razgovaraj i zabavljaj sa svima. Na ovaj način pokazuješ da si zabavna osoba s kojom je zanimljivo provoditi vrijeme, a u njezinim očima zaraditi ćeš veliki plus u slučaju da te njezino društvo prihvati i smatra te osobom s kojom bi se rado družili i u buduće. Naravno, takvim pristupom ne ispadaš onaj čudan tip koji se samo želi uvući u gaćice i izdvojiti prijateljicu od društva s kojim je došla na odmor.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close