Kulturnjak

FORESTLAND ima himnu ljeta!

Veliki festivali imaju i velike himne. Ovog ljeta i #Forestland je dobio svoju hit himnu “Highlander”. Rumunjski DJ Nick Havsen i međimurski artist i producent Arien udružili su snage i pretočili svoju viziju mitskog svijeta šume u glazbu.

Highlander” je vizija mitskog svijeta, predočenje tematike Forestland festivala. “Cilj nam je bio povezati mitologiju i temu Foresta sa sve popularnijom glazbom danas. Uz dašak trance-a, kao i dubljinu jakog, emocionalnog zvuka, Highlander je single koji nam je posebice drag” kaže Arien.

U izdanju izdavačke kuće Spin Media, ovaj energični single uvest će vas u čaroban svijet Forestlanda, ali i dočarati vam barem na trenutak ono što vas očekuje ovog ljeta u Međimurju.

Pronađite himnu ljeta “Highlander” na službenom Youtube kanalu:

Od 13. do 15. srpnja dođite na Forestland, najveći sjevernohrvatski moderni festival. Forestland je više od glazbe, Forestland je iskustvo. Kroz 48 sati festivala budnim će vas držati odličan osjećaj, festivalski “feel”, ekipa, neprestani “rejv” u šumici i cijela plejada odličnih DJ-a. Od legende hrvatske elektronike Petra Dundova, pa do danas megapopularnog Zonderlinga i trance zvijezde Marka Sixme, nezaobilaznih Timo G i Avadoxa, DJureS, Josh Somen, #PNCJ i doslovno desetke drugih rejvat ćemo cijele noći, od podneva do podneva.

Forestland u svoju šestu godinu ulazi sa preko šeždeset DJ-a, dosad najvećom stage, light i sound produkcijom te novom kombinacijom Forestroom/Beach pozornica. Uz mnoge sponzore i partnere dođi u šumicu i saznaj tajnu ljeta.

Ulaznice potražite na www.ticket2go.hr / www.forestland.hr po samo 100kn za oba festivalska dana!

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close