Lifestyle

5 načina kako što prije zaboraviti na ‘bivšu’

Bolan prekid s curom ne samo da lako može upropastiti do tada tvoju omiljenu pjesmu ili film, već ti može upropastiti i mjesece života. A zašto da si to radiš? Kreni dalje! Nakon takvog prekida sve što ti je ostavila je samo ogromna torba tuge, zbunjenosti i nesigurnosti, a na tebi je da se u što kraćem roku pokušaš riješiti tog tereta, na dobrobit tebe samoga i tvoje okoline. U igru se pokušaj vratiti što prije!

1. Kreni u teretanu!

Često se događa da nakon prekida postanemo depresivni te prestanemo voditi brigu o svome tijelu i zdravlju! O, kakva pogreška! To je nešto najgore što si možeš učiniti!

Sredi se i počni živjeti zdravo! Kreni u teretanu, prestani odbijati kvartovski ‘hakl’ s frendovima! Jednadžba je jednostavna, pokreni se – kada ćeš izgledati bolje upravo tako ćeš se i osjećati.

Diet-for-six-pack-abs1

A i izraz lica tvoje bivše cure kada je ponovno sretneš nakon nekog vremena bit će prizor u rangu ‘neprocjenjivo’ kada shvati da pomalo nestaje ona pivska trbušina zbog koje je već šarala okolo mjesecima prije nego što ste zapravo i prekinuli.

2. Delete, delete, delete!

Najgore što si možeš učiniti je da nakon takvog prekida i dalje visiš po njenim profilima na društvenim mrežama i suze roniš kada shvatiš da se ona sada negdje ludo zabavlja bez tebe. Hej! A zašto ne bi? Ima svako pravo na to! Gotovo je, prekinuli ste! Budi muško i ako ti je stvarno teško možda će pomoći da prestaneš pratiti njene objave i obrišeš njen telefonski broj iz imenika barem na neko vrijeme.

Zvuči teško i neizvedivo kada nekoga još voliš, ali ove mjere su nužne ako želiš čim prije krenuti dalje. Možeš ti to!

3. Radi stvari koje nisi dok si bio u vezi!

Nije bitno da li ti je ona branila ili si bio takva pičkica da si prestao raditi neke od stvari koje si volio prije nego što ste bili u vezi. Umjesto da po cijele dane skomiran ležiš u krevetu razmisli o stvarima koje si propustio i koje sada možeš nadoknaditi jer – vjerovao ili ne – nikada nije kasno! Sve možeš nadoknaditi, ako to i želiš!

Ne mislimo isključivo ovdje na cjelodnevna opijanja, koja zapravo i nisu ništa loše u ranoj fazi prekida, već i na neke hobije, putovanja i slično. Hej, pa sada imaš mnogo više vremena – nemoj ga protratiti.

4, Napravi listu svih njenih mana!

Često nakon prekida poput valova počinju nadirati misli, jedna za drugom, kako li je samo posebna samo bila, kako se lijepo smijala, kako je seksi srkala dok je jela juhu i slična sranja. Zajebi to!

Pokušaj staviti na papir sve njene loše strane! Vidjet ćeš da ima toga dosta! Svaki puta kada uhvati nostalgija kreni redom čitati taj popis! Bit će ti lakše, a vjerojatno ćeš se sjetiti i još nekih stvari koje su te zapravo izuzetno iritirale, ali si se pravio da ih ne primjećuješ. I onda nakon nekog vremena reći ćeš sam sebi – ili ako te netko pita – ‘Bila je OK, ali koliki jebeni idiot moraš biti da ne znaš normalno pojest juhu’.

5. Nadoknadi vrijeme koje nisi bio s ekipom!

guys-drinking

Sada si napokon slobodan! Iskoristi to! Znaš i sam koliko puta si otkantao frendove za izlazak ili cugu! Oni su ti frendovi i nisu ti zamjerili, ali sada je na tebi da se ponovno počnete intenzivnije družiti.

Uostalom, u trenucima nakon prekida samoća je najgora stvar. Pozovi dečke k sebi! Cugajte, igrajte Fifu, PES… bilo što. Osjećat ćeš se puno bolje!

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close