Birtija

Deset razloga zašto je bolje imati djevojku pametniju od sebe!

Mnogi muškarci imaju averziju prema pametnijim djevojkama jer se boje da će uvijek biti pokoreni i svladani. Da će svaka rasprava završiti tužnim pogledom u pod i da neće moći imati glavnu rijeć. Da pametne žene nisu zgodne, da se ne trude oko sebe i da nisu seksi. Na svu sreću, istina je u potpunosti drugačija. Više nego ikad, pamet je postala seksi a cure s naočalama seks simboli.

Ako se još uvijek pitate zašto je bolje imati pametniju djevojku, čitajte dalje!

10. Pametnija je i od vas. Što u pravilu nije ništa loše! Bolje zarađuje, osjeća se sigurnije i pali ju ako ste uspješni u poslu. Problemi? Ako je njezin stupanj obrazovanja puno viši od vašeg, postoji velika šansa da razvije dominantne seksualne fantazije. Mnogima to ne zvuči loše no postoji mogućnost da završite u spavaćoj sobi obučeni kao Super Mario, vezani kablom od Commodorea 64 i molite za oprost vašu zločestu princezu.

9. Razumije vaše frustracije. Kad pukne internet veza a vi downloadate romantičan film za večeras (čitaj porn) luda je. Kad se plejka zamrzne usred učitavanja, glasnija je od vas. Kad se Windowsi sruše prva razbija tastaturu i kupuje novu, ali bolju.

8. Poput vas, mrzi ljigave udvarače. S obzirom na to da je kroz osnovnu i srednju školu te fakultet bila prozivana “glupom štrebericom” svi zgodni i kul dečki su je izbjegavali. Danas, kad je starija, zgodnija i pametnija, te iste dečke prezire i zaobilazi u širokom luku. Cijeni iskrenu ljubav, lojalnost i kvalitetno farmanje u Starcraftu te kamikaze u multiplay pucačinama.

igrice

7. Voli svakakve igre i u svima vas razvaljuje. No, sve ima svoju cijenu. Ako vam razori kompletnu vojsku u Riziku, ženski instinkt će ju natjerati da vas utješi u spavaćoj sobi. Ako igra snajpera, pokazat će vam sve dobre lokacije. Bonus: sama naručuje i plaća jumbo pizzu, pive i čips. Dodatni bonus: uvijek igra hilera i spašava vas dok glumite glavnog tenka u Wowu.

6. Kuha bolje od mame. Osim toga, zna i poneku sitnicu koju majke nikad nisu znale. Oblikuje obroke tako da se mogu jesti u manjim zalogajima, da bez veze ne stišćete pauzu na plejki dok je napeto ili da možete normalno večerati uz tankanje main bossa u World of Warcraftu.

5. Voli Star Warse i zna što je to CosPlay. Ako ne dijeli vašu strast prema znanstvenoj fantastici, bar ju razumije. Kao i vašu potrebu da ponekad obuče kostim Lare Croft ili Kerriganke. Uz to, tko će iznijeti smeće odlučuje se borbom lightsaberima.

cosplay

4. Zna s vremenom. Brzo pospremaju, brzo se šminkaju i još se brže spremaju za izlazak. Svoje vrijeme koriste vrlo efikasno i imaju ga dovoljno što u pravilu znači da osim regularnog, možete očekivati puno seksa “na brzaka”. Problem? Brže svršavaju od vas i vjerojatno će te poginuti prateći taj suludi tempo. Preporuka? Krenite u teretanu i nabijte kondiciju, jer u suprotnom,  ozljede slijede.

3. Voli iskreno i pravedno. Ne pada samo na vanjski izgled već traži najboljeg životnog “suputnika” s kojim će se najbolje zabaviti. Ne traži financijski sigurnost jer se za sebe sama može pobrinuti. Nije psihički nestabilna i u pravilu uopće ne “drami”.

2. Voli naučiti nove poze. Ups, mislili smo reći da voli nove stvari, voli istraživati nepoznato i putovati. Voli dokumentarce o dalekim mjestima, bilju i naravno o kanabisu. Govori više jezika i gramatički točno se izražava.

ljubav

1. Vjeruje vam i zna komunicirati. U vezama je najvažnije da svakodnevno razgovarate o razlikama u mišljenju i ponašanju. Ako dopustite da se problemi nakupe, nije dobro. S njom na vašoj strani, život je pjesma, avantura, akcijski film i romantična komedija. Ako to ne znate iskoristiti, horror će kratko trajati i riješit će vas se brže nego Žak krafne.

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close