Kamasutra

Najčešće zablude o seksu

Iako se svi smatramo velikim ljubavnicima i naravno da znamo sve što se može znati o seksu, često se dogodi da smo oko nekih stvari u zabludi i o njima imamo potpuno krivu predodžbu. Iako je danas mnogo lakše doći do određenih informacija, često se po raznim forumima može pročitati nešto što u zbilji baš i ne “drži vodu”. Kroz mnoge godine stvorili su se određeni mitovi koje s vremena na vrijeme možete još uvijek možete ćuti. Danas vam donosimo istinu o nekoliko najčešćih seksualnih zabluda koje će vam možda zvučati smiješno, ali bi vam mogle uništiti seksualni život.

Seks bez zaštite je u redu jer ću ga izvaditi na vrijeme

Možete biti najbolji tehničar na svijetu, vaditi ga na vrijeme ili biti maksimalno pažljivi, ali seks bez zaštite nikada nije potpuno siguran. Problem je u tome što se kao i većina organa tvoja “alatka” sastoji od mišićnih vlakana koja upravlja zamršeni mehanizam zvan živčani sustav. Svi znamo da prilikom seksualnog uzbuđenja ne razmišljamo baš racionalno, pa uvijek postoji mogućnost pogrešne procjene, a postoji i mogućnost da malena količina ejakulata izađe i prije samog “završnog čina”.

kondomi

Prijevremena ejakulacija je bolest

Ovo je vrlo česta zabluda o seksu. Većina muškaraca i žena vjeruju da ovaj problem predstavlja bolest, ali činjenica je da to stanje pogađa gotovo svakog drugog muškarca tijekom njegovog životnog vijeka. Ako ste “prebrzi na okidaču”, to nije ništa zbog čega bi ste morali očajavati, stvar se da popraviti određenim vježbama, a moguće je da je uzrok loša prehrana, depresija, umor ili tjeskoba.

>>> 4 tehnike kako odgoditi ejakulaciju

Maštanje tijekom seksa je loše

Mnogi stručnjaci to napominju, a mi ih jednostavno ne volimo slušati, ali maštanje tijekom seksa nije uopće loše, dapače poželjno je. Tijekom seksa sve je u vašem umu, ako ste odsutni i razmišljate o tome koliko će vas sutra koštati servis automobila, vjerujte da će vam izvedba biti loša. No, s druge strane, ako se sjetite nečega što bi vam moglo stimulirati um i povoljno utjecati na vaše seksualno uzbuđenje, upotrijebite to bez imalo žaljenja ili sumnje.

Neki su rođene seksualne zvijeri

Često možete dobiti krivu predodžbu da su neke osobe jednostavno rođene s tim u sebi, ali vjerujte nitko se nije rodio kao Bog seksa. Znanstvenici su do danas uspjeli dokazati samo postojanje gena koji utječe na seksualni apetit ili mogućnost stimulacije, ali nema dokaza da su neki ljudi rođeni kao seksualne sveznalice. Kao i sa svim u životu, potrebno je učiti usput i zato se prestanite žaliti da vam ne ide, pronađite djevojku i “knjigu u ruke”.

…za ostatak teksta pritisni NASTAVAK…

1 2Sljedeća stranica
Tags
Back to top button
Close