Kulturnjak

#KLADIMSENASEBE – Lee Zona i RTL pozivaju te da uhvatiš val promjene!

Trenerica Života na vagi Sanja Žuljević te njezin tim pod zajedničkim nazivnikom Lee Zona, a kojeg čine bivši natjecatelji poznatog showa Darjan Zajačko i Jelena Putnik, u suradnji s RTL-om oživjeli su ono što su sami prošli i izvan malih ekrana.

U želji da potaknu pokret promjena, te pruže i drugima podršku i motivaciju za prvi korak, razvili su online utočište -mjesto gdje počinju promjene za sve one koji su spremni za njih.

Na stranici www.leezona.rtl.hr  nalazi se pomno osmišljen program treninga i prehrane, zajedno s pripadajućim receptima, a praćen precizno koncipiranim savjetima te motivacijskim tekstovima. Oni u korak prate proces gubitka kilograma, predviđajući sve moguće zamke i prepreke na putu ka zdravom životu.

Svakog dana na stranici ćete moći pronaći nove tekstove i informacije koji će vas voditi prema vašem cilju, a uz to Sanja, Jelena i Darjan putem društvenih mreža biti će uz vas na svakom koraku, bodriti vas, motivirati i odgovarati na vaša pitanja.

Oni najbrži i najodvažniji u odluci da prihvate rizik i klade se na svoj uspjeh, ovisno o svom angažmanu, predanosti i rezultatima LeeZona i RTL nakon napornog rada, poslat će i na zasluženi odmor! Sve informacije o tome kako se priključiti projektu, možete saznati na www.leezona.rtl.hr/kladimsenasebe

Svi oni koji su malo sramežljivi ili neodlučniji, moći će se uključiti u program u bilo kojem trenutku nakon isteka prvog roka za prijave. Ako se odlučite sudjelovati na taj način, sve za vas ostaje isto, ali godišnji ćete ipak sami platiti J.

Na kraju, zbog onih najtvrđih, koji tek trebaju osvijestiti svoje želje, ali i onih koji zaista uhvate val, LeeZona  neće stati na ovome. Kao mjesto znanja i promjena,  predstavlja pokret koji ima za cilj okupiti ljude koji su spremni na to i u tom nastojanju, cijeli tim kontinuirano će raditi na novom sadržaju, novim programima, novim znanjima i novim iskustvima koje će za vas na jednom mjestu ujedinjavati i prenositi.  Vi ćete biti samo jedan klik udaljeni od njih!

Kada budete odlučivali upustiti se u ovu avanaturu ili ne, prisjetite se: svaki dan koje provedete robujući lošim navikama, kockate se vlastitim životom! Mi vas pozivamo da se ovaj put kladite na sebe!

Prošlo je vrijeme isprika, uhvatite i vi val promjene! Zajaši na www.leezona.rtl.hr/kladimsenasebe

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close