Lifestyle

Savjeti iz ljubavnih filmova koji će vam popraviti šanse kod žena

Jasno nam je, niste jedini koji bi se radije ranili tupim nožem nego proveli nekoliko sati uz televizor uz srcedrapajuće scene koje ne samo da su teško gledljive, već ih je toliko teško “probaviti” da bi vas mogle dovesti do toga da iz sebe izbacite i fini ručak koji ste teškom mukom utrpali u sebe ranije tog dana. U redu, za vas ne znamo, ali priznajemo da smo nekoliko puta “stali na minu” i na pitanje bolje polovice o filmu kojeg ćemo kasnije zajedno pogledati odgovorili da se slažemo s bilo kojim filmom koji ona odabere. Kako to obično biva, dva sata uz “The Notebook” ili vampire koji svjetlucaju u mraku ostavila su neizbrisivi trag na našoj psihi, ali s druge strane u trenutcima borbe da ne zaspimo i razmišljanja da li pojesti nešto na što smo alergični, primijetili smo neke stvari koje bi nam u budućnosti znatno mogle popraviti šanse kod žena. Izgleda da stara narodna “u svakom zlu neko dobro” stvarno ima smisla.

Sreća prati hrabre

Gledali ste barem jedan film u kojem glavni lik završava s ljepoticom tek nakon dugog udvaranja. Naravno, u filmu je možda to sretno završilo, ali bez pretjerivanja, jer bi u stvarnom životu pretjerivanje moglo dovesti do toga da umjesto s njom završite sa zabranom približavanja osobi koja vam se sviđa. No, odvažite se i budite drugačiji, istaknite se iz gomile prosječnih muškaraca koji je oblijeću i ne odustajte već ako vam se nakon prvog pokušaja čini da vas ne doživljava.

Žene vole kad su muškarci gospoda

U redu, žene traže jednakost, ali to ne znači da se prema njima odnosiš kao prema bilo kojem frendu iz kvarta i da će se uvrijediti ako im otvoriš vrata, primakneš stolicu, poneseš stvari ili im prepustiš sjedalo u tramvaju. Većina nas zaboravlja na gospodske manire, iste one koje krase svakog pravog muškarca i koje ga čine toliko uspješnog kod suprotnog spola. Znamo, u modernom smo dobu i većina balavaca ovakav način ponašanja prema ženama smatra smiješnim, ali to nikako ne znači da su u pravu.

Neke stvari ostavite mašti

Žene jednostavno obožavaju misteriozne muškarce, muškarce koje nisu kao otvorena knjiga, lako predvidljivi i samim time dosadni. Ne morate joj se odmah otvoriti i istog trena objasniti obiteljsko stablo stotinjak godina unazad. Neke stvari zadržite za sebe, u drugim stvarima budite suzdržani, ne navaljujte, napalite je, a zatim se odmaknite. Ne bacajte istog trena sve karte na stol, igrajte pametno jer to će je potpuno raspametiti.

Dođite u dodir s njenom ženstvenom stranom

Ona troši mnogo vremena kako bi u svakom trenutku izgledala lijepo, a što je najgore, većina od nas takve stvari uopće ne primjećuje. Prestanite buljiti samo u televizor i po cijele se dane napucavati sa svojim virtualnim prijateljima. Obratite pozornost na promijene u njenom izgledu i dajte joj do znanja da vam se sviđa to što vidite. Svaki kompliment pomoći će joj da se osjeća privlačnije, što će joj podići samopouzdanje, a vjerujte da je to pravi put za više akcije pod plahtama.

Samopouzdanje je privlačno

Jedna od važnijih stvari je vjerovati u sebe i svoje sposobnosti, ali do te mjere da to ne preraste aroganciju. Da, iako mnogi filmovi završe tako da onaj sramežljiv dječarac ipak dobije djevojku, stvarnost je ipak drugačija. U većini slučajeva će je najvjerojatnije osvojiti tip koji zrači samopouzdanjem. I zato, kao što smo već nebrojeno puta pisali, radite na tome jer samopouzdanje otvara mnoga vrata, kako u poslovnom svijetu, tako i kad je u pitanju nježniji spol.

Fizički kontakt je presudan

Gledajući raznorazne “ljubiće” nije teško primijetiti da je nekad dovoljan samo jedan slučajan dodir kako bi se rasplamsala ljubav između dvoje likova. Stvarnost nije mnogo drugačija i dobro je fizički kontakt ostvariti čim prije. No, to ne znači da djevojku koju ste netom upoznali sablasno isprepipate u stilu Travolte s ovogodišnjih Oscara, već da nježan dodir nadlaktice ili ramena tijekom razgovora može učiniti čuda. Ali zapamtite, bitno je krenuti u pravom trenutku jer sve ostalo bi moglo izgledati u najmanju ruku čudno.

Priuštite joj avanturu

Žene vole avanturu, uzbuđenje i muškarce koji im to znaju pružiti. Budite otkačeni i spontani, unesite uzbuđenje u njezin život i to će vam biti veliki plus. Monotonost ubija veze, nemojte joj stalno poklanjati iste poklone, budite originalni i pokažite da ste se potrudili da bi ona bila zadovoljna. Ako vi pokažete trud oko nečega i ona će se potruditi oko nekih drugih stvari. Tko zna, možda vas u krevetu iznenadi potezima za koje niste ni znali da su izvedivi.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close