Kulturnjak

Macho knjiga – Richard Deotsch: 13 sat

Kako dolazi sve hladnije vrijeme, slobodno vrijeme provodit ćemo u toplini naših domova što sa sobom nosi i ponešto dosade. Filmova i serija se ipak može pogledati u ograničenim količinama, čajeva i kava do slične mjere, ali čitanje knjige je nešto što se može prakticirate po cijele dane. Upravo zato krećemo s novom aktivnošću na vašoj omiljenoj stranici, preporukom što čitati. Knjige će naravno biti za muškarce, znači skoro sve osim ljubavnih i sličnih srcedrapajućih tema.

Kao prvu knjigu odabrali smo jednu koja nas je osvojila već nakon nekoliko stranica, “13 sat” autora Richarda Deotscha.

Richard Deotsch: “13 sat”

Nick Quin živi savršenim životom do trenutka kada pronađe svoju ženu mrtvu na podu njihove kuće. Policija pronađe pištolj u njegovom automobilu i to s njegovim otiscima i pitanje je vremena kada će ga optužiti. U 9 sati navečer, u sobu za ispitivanje ulazi nepoznati muškarac i nudi mu da spasi svoju ženu Juliu, ali mu mora vjerovati. Ostavlja mu čudan sat koji će mu omogućiti da se vrati kroz vrijeme, ali sat po sat, i tako 12 sati. Nick mora u tim periodima pronaći ubojicu i spasiti svoju ženu, ali ubrzo shvaća kako se sudbina grdo poigrala s njim.

Ovaj triler s elementima znanstvene fantastike je vrlo zarazan zbog odlično pripremljene priče koja zapravo kreće od kraja prema početku. Roman je prepun neočekivanih obrata i napetih situacija, i zbog toga će vas prikovati za stolac sve dok ne dođete do zadnje stranice. Uživajte!

989_big

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close