Kamasutra

Kada je najbolje doba dana za seks?

Naravno da bi vježbali seks u bilo koje doba dana, ali vam obaveze i raspoloženje vaše partnerice ipak određuju kada je vrijeme za vas. Ali kao i kod mnogih drugih stvari, postoji vrijeme kada ste spremniji za seks i kada vam možda fali malo snage kako bi izdržali pravi divlji seks. Zbog toga smo malo istražili i pokušali saznati koje je vrijeme dana najbolje za seks.

Jutreko: od 7:00 do 10:00

Buđenje donosi svoje nedostatke poput smrada iz ustiju, krmežlja, možda čak i mamurluka, ali zapravo kada se probudimo naša razina testosterona je vrlo visoka, odmoreni smo i po tome imamo malo više snage nego u neko drugo doba dana. Također, kada se prakticira jutarnji seks, raste razina endorfina koji snižavaju krvni tlak i stres i mnogo lakše ćete izdržati dan.

Podne: od 12:00 do 15:00

Znate što je koma? Kada pogledate na sat i shvatite da je srijeda, podne, i vi ste tek na pola puta do vikenda. Razina stresa je visoka, a upravo zbog toga zato bi se seks trebao upražnjavati u to vrijeme. Dogovorite se s dragom da vam srijeda bude anti-stres dan, preskočite sendvič za vrijeme pauze i rastepite tu napetost.

Večer: od 20:00 do 23:00

Seks samo po noći je kao da cijeloga života naručujete sladoled od vanilije bez da probate nešto novo. Večer donosi umor nakon dugog dana i jedva čekate da se bacite na vaš mekani krevet. Ali, znanstveno je dokazano kako vam seks može pomoći da lakše zaspite i bolje spavate. Zato odlučite, da li ćete zadovoljiti vaš nagon prije spavanja ili ćete ostaviti snagu za jedan jutarnji seks.

Noć: od 23:00…

Noćni seks može biti dvosjekli mač. Ili ćete uživati ili ćete biti vrlo razočarani jer bi vaša predstava u krevetu mogla biti vrlo ograničena. Opet, riskirajte, pa ako već ne ide, uvijek možete nastaviti ujutro.

Zaključak

Možda zvuči kao da navijamo za jutarnji seks, ali kada se pogledaju sve pogodnosti koje dolaze s njim, možda bi trebali isprobati i vidjeti da li i vama odgovara ovakav način punjenja baterija. Izgledat ćete sretnije, osjećat ćete se bolje i stvarno, zašto ne početi dan s orgazmom. Ako vam ne odgovara jutarnje vrijeme, tu je još uvijek ostatak dana.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close