Lifestyle

5 znakova da bi te cura uskoro mogla “napucati”

Bez obzira koliko u najnormalnijim situacijama bili pametni, ljubav od svakoga od nas može u određenim situacijama napraviti najgluplju osobu na planetu. Da, kao da smo u tom trenutku stavili nekakve naočale koje nam dopuštaju da vidimo samo pozitivne stvari naše veze, dok su nam one negativne jednostavno nevidljive. Problem je što u takvim situacijama svi ostali oko nas vide da postoji i ta negativna strana, samo je mi nismo svjesni, pa nas neke stvari najčešće zateknu totalno nespremne, kao grom iz vedra neba.

Sigurni smo da vam se barem jednom dogodilo da “dobijete nogu”, a u tom trenu ste mislili da je u vašoj vezi sve divno i krasno. Takve stvari događaju se baš zbog ranije spomenutih “naočala” koje nas sprječavaju da vidimo stvari onakve kakve jesu, što ne znači da niste mogli predvidjeti neke stvari i donekle biti spremni na njih. Zato vam danas donosimo neke od znakova koji bi vam mogli nagovijestiti da stvari u vezi i nisu takve kakvima se čine, samo je bitno s vremena na vrijeme obratiti pozornost na njih i provjeriti da li se kojim slučajem i vašoj vezi bliži kraj.

Svejedno joj je da li se čujete svaki dan ili ne

U današnje doba Facebooka, Whatsappa, Vibera i sličnih aplikacija, kad vam je dovoljno tek nekoliko sekundi da pošaljete poruku ili ostvarite poziv, morate se zapitati u čemu je problem ako se kojim slučajem niste čuli tijekom dana, a njoj je baš svejedno što se niste javili, niti je ona dobila potrebu javiti se tebi i čuti što je novog i kako si proveo dan. Manjak zanimanja i ravnodušnost prema tome kako provodiš dane dok nisi s njom, definitivno može biti jedan od znakova da nešto nije u redu.

Ne odgovara na tvoje pozive

Ne mora svako nejavljanje na tvoj poziv značiti da neke stvari u vašoj vezi nisu u redu, ali ako se to sustavno ponavlja, a kad se nakon nekog vremena javi izmišlja glupe razloge zbog kojih ne odgovara na tvoje pozive, onda bi to itekako mogao biti razlog za uzbunu. Kažemo, ne mora skakati na svaki tvoj poziv, ali danas kad praktički svi imamo mobitel u ruci veći dio dana, neodgovaranje na tvoje pozive moglo bi značiti da iza svega stoji veći problem.

Odbija tvoje pozive za druženja

Zoveš je u kino, na večeru ili šetnju gradom, ali u posljednje vrijeme na sve ima već pripremljen odgovor i konstantno odbija tvoje pozive na druženja. Ako je došlo do toga, onda bi se morao zapitati u čemu je problem, jer netko kome si zanimljiv, tko te voli, uvijek će naći vremena i način kako s tobom provesti barem malo vremena, čak i kad ga nema mnogo na raspolaganju.

Rekla ti je da morate porazgovarati

Ako ste kojim slučajem razgovarali na telefon, a tijekom razgovora je rekla da morate porazgovarati u četiri oka, to je svakako znak da se pripremiš na lošu vijest. Ne mora čak biti ta da više ne želi imati s tobom posla, ali ovo gotovo nikad ne sluti na dobro. Bitno je za takav razgovor biti spreman i na najgore, pa makar se radilo i o nekoj čisto desetoj stvari.

Previše puta je odbila seks

Svi smo se već naviknuli da nam partnerice s vremena na vrijeme “boli glava”, no ako se takve stvari događaju prečesto, možda je ipak nešto drugo u pitanju. Da, možda joj jednostavno više nisi interesantan, ne pališ je i jednostavno je izgubila volju za bilo kakvim fizičkim kontaktom s tobom. No, ako je takav odnos prema seksu imala od početka veze, onda nema mjesta panici, ali ako se to događa tek od nedavno, onda za to sigurno postoji određen razlog.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close