Birtija

St. Patrick’s days: Proživite 7 dana najvećeg pivskog blagdana u Medinoj Škrinji u Varaždinu

Približava nam se blagdan Svetog Patrika (17.03.), irskog sveca zaštitnika, uz čiju proslavu se nužno veže dobra folk (irska) glazba te pivo i whiskey. Ima li stoga boljeg mjesta za proslavu od Medine Škrinje iz Varaždina, a tamo St. Patrick’s tjedan, uz puno odlične zabave, i novih zanimljivih sadržaja punih tjedan dana. Par dana je prošlo, ali i dani koji dolaze su puni zabave.

Utorak (13.03.) je rezerviran za Stand Up Open Mic, a radi se o jedinstvenom eventu na kojem će se moći prezentirati svi koji su dosad svoj humor ‘brusili’ samo na internim druženjima i feštama, a vole nasmijavati druge. Takvih sigurno ne nedostaje u regiji, a svi koji se žele isprobati u stand-up varijanti ili dobiti neku okladu, mogu se prijaviti u FB inbox Medine Škrinje ili prije samog početka kod organizatora.

Večer otvorenog mikrofona okuplja mlade komičare te pruža priliku i onima koji to tek žele postati.

U srijedu, u 18 sati će se održati već tradicionalni Sportski kviz, također s nekim pitanjima za St. Patrick’s, a u četvrtak (15.03.) je na rasporedu prvi PIVSKI PUB QUIZ Medine Škrinje, s početkom u 19 sati. Bit će to ‘majka svih kvizova’ za pivoljupce, stoga ga ne valja propustiti.

I opet ponovno u petak i subotu vikend rezerviran za irsku glazbu i veselu atmosferu. 

I sve to, uz brojne atraktivne ‘tekućine’, posebice atraktivne zelene (doslovno) pive. Bit će tu mnogo pivksih novosti koje ne smijete propustiti, prije svega zeleni točeni Hirter (prvi puta u Varaždinu) i neizostavne irske pive od kojih izdvajamo točeni Guinness i točeno O’Hara’s (stout i pale ale). 

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close