Birtija

Šest najglupljih natjecanja na svijetu

Ludo, luđe, najluđe. Najjednostavniji način za opisati natjecanja koja se nalaze u ovom članku. Bez brige, nismo ni dotaknuli površinu, pa tako očekujte i nastavak najglupljih natjecanja na svijetu.

 

1. Natjecanje za najmanjeg penisa

Muškarci vole svoje penise. To je činjenica. Uvijek je s nama, često dolazi nenajavljen i zna nas osramotiti u najgoroj mogućoj situaciji, ali svejedno gledamo na njih kao skoro najbolje prijatelje. I onda neki muškarci odluče kako je vrijeme da osramote svog malog prijatelja i prijave se na natjecanje za najmanjeg penisa.

Natjecanje za najmanjeg penisa održava se u “King’s County Baru” u Brooklynu, gdje pobjednik dobiva 200$ nagrade i tapšanje po leđima od svih sudionika i gostiju. U ovom slučaju je imati mali penis ok, ali ipak kada prođe ovo natjecanje, malo teže će zadovoljiti svoju partnericu jer se radi o dužinama ne većim od nekoliko centimetara. Veliki karakter, mali prijatelj u gaćama.


dtg_smallwilly_2013_06_26_bk01_i

[divider]

2. Natjecanje u zračnom seksu

Sigurno ste čuli već za zračno sviranje gitare, što i nije tako loše kako izgleda. Sada zamislite to isto, samo simulirate seks i ono vjerojatno najgore, sam orgazam i to pred tisućama ljudi.

Ok, kako sve moguće imao svoja natjecanja, tako valjda i ovo treba imati nešto da se proglasi pobjednik. Ali, što to točno znači za samog pobjednika? Znači to da može prakticirati seks u praznoj sobi, samo sa zrakom, bolje nego cijela publika. Nismo baš sigurno da bi htjeli nositi tu titulu.

[divider]

3. Natjecanje u jedenju koprive

Ljudi jedu skoro sve, pa tako mora postojati neki dokaz da je netko bolji od drugog. “Lijepo” je vidjeti nekog da jede hamburgere, pite, i različite delicije, ali što kada morate jesti nešto poput koprive?

Prvo takvo natjecanje došlo je iz Engleske, iz jednog malog mjesta u kojem je jedan hrabar momak, kada je vidio veliku koprivu u svom dvorištu izjavio “Ako itko ima veću, pojest ću svoju koprivu!”. I tako je sve krenulo, jer je očito netko imao veću.

Znate onaj osjećaj kada vas kopriva zažari? Zamislite točno to na vašim ustima i onda ćete otprilike znati što znači biti pobjednik ovog natjecanja.

[divider]

4. Natjecanje s tvorom u gaćama

Tvor, vrsta glodavca koji jako smrdi kada osjeti opasnost, glavni je akter ovog natjecanja u kojem je pobjednik osoba koja najduže ima tvora u gaćama. Samo stavljanje tvora u gaće i nije možda toliki problem koliko to što taj glodavac voli tu i tamo nešto gricnuti, a to mogu biti jedino vaša jaja ili penis.

Budimo iskreni, postoje mnoge osobe (djevojke) u čije gaće bi se vrlo rado zavukli, ali tvor u ovom slučaju sigurno ne ulazi u mirišljave i čipkaste gaće, već i on sam ulazi u predio u kojeg se ne bi zavukao ni sam Hobit. Taj tvor ulazi u svojih 9 krugova pakla i tako već nakon nekog vremena počinje gristi. Već sada zvuči jako bolno.

Još kada saznate da je rekord držanja tvora u gaćama punih pet i pol sati, sigurno imate osjećaj divljenja prema toj osobi, ali i tvoru. Svaka čast na hrabrosti, ali ne hvala.

lethargic-ferret

[divider]

5. Izazov s laksativima

Kako je sada popularan izazov s kantom ledene vode, tako tu i tamo naletimo na neke izazove koji doguraju do pravog natjecanja. Jedan od tih izazova je vezan uz laksativ i već sam naslov ne obećava preveliku zabavu za sve natjecatelje, već je to za nas natjecanje za luđake, da odluče koji je od njih kralj luđaka.

Laksativ, kako vjerojatno svi znate, je medicinski preparat koji pomaže da odete na wc i obavite veliku nuždu, i to relativno brzo, i s dosta uspjeha. Majka priroda nas je obdarila guzicom da odemo na wc kada je to potrebno, ali laksativ je taj koji će umjesto majke prirode odlučiti kada je vrijeme za sranje, i onda opet, i opet…

Pobjednik ovog ludog natjecanja je ona osoba koja među svima najduže izdrži da ne ide na wc nakon što popije laksativ. Nećemo ni pokušati saznati kako se osjeća pobjednik nakon što shvati da je konačno došlo vrijeme da posjeti to blaženo mjesto s bijelim pločicama.

Logika nam govori da nitko ne bi trebao patiti na taj način, a kamoli da sam sebe tjera na prisilno zadržavanja vulkana u sebi. Ok, možda ako se koristi za neku podvalu i nije tako loše, ali samo ako je to osoba zaslužila.

[divider]

6. Natjecanje u masturbiranju

Zamislite da ste na bini zajedno s još 15 natjecatelja i cilj je ostati zadnji i postati pobjednik. Ovo ne bi bilo tako loše da se ne radi o natjecanju u masturbiranju u kojem je cilj izdržati čim duže, dok hrpa dlakavih, znojnih momaka također pokušava ono isto što i vi.

Po nama, najveći freak je onaj koji prvi svrši, jer kako je to moguće kada te cijela publika gleda, a lik pored vas ima 200 kilograma i još nije ni našao svoj penis. Što tek reći onda za onog koji je drugi? Onaj prvi je vjerojatno ispunio neku svoju bolesnu želju, dok je ovaj drugi jednostavno – luzer.

Navodno ovo natjecanje može trajati i do 10 sati i pobjednik stvarno zaslužuje da mu se stisne ruka. Još ok za njega, ali kako objasniti publiku koja 10 sati gleda kako netko masturbira.

Sve u svemu, ludo.

screamingchicken

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close