Hedonizam

Norlan – viski čaša za najzahtjevnije

Volite viski ili bilo koju žesticu? Onda sigurno volite imati i prigodnu čašu za tu prigodu. Predstavljamo vam Norlan, viski čašu koja je od prošla put od Kickstarter kampanje do punog pogona.

Norlan, čaša inspirirana prirodom i digitalno pripremljena, stvorena od majstora distilera Jima McEwana, koji je svo svoje znanje pretočio kako bi stvorio savršeni oblik.

Norlan staklo je prozirna posuda s dvostrukom stijenkom, oblikovana tehnikom staklenog puhanja u dva odvojena dva dijela kalupa: jedan za unutarnju stijenku i jedan za vanjsku stijenku. Kada se pripreme unutarnje i vanjske staklene stijenke, ponovo se zagrijavaju, a unutrašnje staklo se umetne, nakon čega su rubovi zapečaćeni. To stvara šuplje staklo tijela s dramatično različitim unutarnjim oblikom prema vanjskom obliku.

Druga glavna značajka izvedbe je oblik unutarnjih zidova, koji se približavaju prema vrhu, a zatim ponovno proširuju kako ne bi pogodili nos. Visina i promjer najmanjeg otvora fokusiraju aromate na nos dok istodobno raspršuju etanol daleko od lica, fantastično poboljšavajući okus vašeg viskija.

Ako vam ovo nije dovoljno dobar razlog za kupnju ove čaše, onda će vam biti podatak da je ovaj oblik odabran između 90 prvobitnih dizajna. I navodno, svaki je savršen.

Cijena je 48$ za dvije čaše te se može naručiti direktno s njihove stranice .

 

 

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close