Kamasutra

Najbolje poze za svaku veličinu penisa

Kada se radi o seksu, veće nije uvijek bolje. Bar ne za svaku pozu. Dobra je vijest da možeš iskusiti maksimum užitka s pravom osobom, bez obzira na to što imaš u gaćama. Donosim 4 različite poze koje će odlično odgovarati tvojoj veličini. Bez obzira na to je li ogroman, ispod prosjeka ili je zakrenut u desno, definitivno ćeš pronaći način da iskoristiš maksimum s onim što imaš.

[AdSense-A]

1. Prosječan lik

Predlažem pozu zvanu „Čučeći zmaj“. Neka te zagrli oko ramena, a noge neka joj budu oko tvoje sredine tijela prije nego što napraviš čučanj-tako da napraviš ljudski stolac. Pritisni joj tijelo bliže svojem kada obavljaš posao.

2. Gospodin Ogromni

Provedi barem 10 do 15 minuta u predigri da joj se vagina raširi i po mogućnosti koristi lubrikant. Odaberi poze gdje je ona na tebi jer će tako moći kontrolirati dubinu ulaska. Ako želiš začiniti stvar, napravite „obrnutu kaubojku“ gdje će ona biti na tebi, ali okrenuta leđima.

3. Manji od 13 centimetara

Odaberi ulazak od iza. To će ti omogućiti dublju penetraciju. Neka legne na trbuh, i lagano podigne guzu. Slobodno joj reci da stisne bedrene mišiće. Što su joj noge zategnutije, bolji će biti osjećaj. Isto tako, izbjegavaj lubrikante. Ako imaš manjeg, trenje je tvoj prijatelj.

4. Zakrivljeni dečko

Ako imaš lagano zakrivljen alat, isprobavaj sve poze no neka ti partnerica kaže pod kojim kutem joj seks najviše godi – ovisno na koju stranu je zakrivljen, prilagodi kut penetriranja.  Neki doktori kažu da je to prednost jer lakše stimulirati partneričinu G točku.

[AdSense-A]

Tags
Back to top button
Close