Birtija

Kako vaš horoskop utječe na vaše izlaske i alkohol

Svi znamo da je horoskop pun čudnih stvari i još čudnijih proročanstva, ali je dobro tu i tamo vidjeti da li u nečemu drže vodu. Kako vrijedi za neke obrasce ponašanja, tako vjerojatno postoji i obrasci koji se ponavljaju kada određeni horoskopski znakovi popiju koju čašicu previše. Vrijeme je vidimo kakvo je to ponašanje, i tko zna, možda se i pronađete u toj priči.

Ovan

Ovan je poznat po svojem prijateljskom ponašanju, i kada pije, skače od osobe do osobe i provjerava da li se svi zabavljaju jednako kao i on. Ako ne, potrošit će cijelu vječnost na tu osobu kako bi ga s dovoljno žestica doveo na radnu temperaturu.

Ako ste loše volje, Ovan je idealna pratnja da vas vrati na tračnice.

Bik

Za Bikove kažu da su najbolji “wingmani” kod izlaska, lojalan do kraja, ali pazite kada se bik napije jer onda njegova tvrdoglavost izlazi na scenu. Teško da ćete moći izaći s njim na kraj kada alkohol preuzme situaciju.

Uz to, Bikovi su vrlo temperamenti, pa bi se idealan “wingman” mogao pretvoriti u najgoreg neprijatelja.

Blizanci

Za Blizance kažu da si dvolični, pa bi trebali biti oprezni kako im ne bi zbog sitnice promijenili raspoloženje.

Pripazite kuda izlazite jer Blizanci ne vole neodlučne ljude, ali i s kim se nalazite. I naravno, kao šlag, ne vole dugo biti na istom mjestu.

Znate za onog u društvu koji nestane čim ga ulovi alkohol? Velika je vjerojatnost da je to Blizanac.

Rak

Rakovi su vrlo emocionalni i rasplaču se čim nešto nije po njihovom. To pogotovo dolazi do izražaja kada je alkohol uključen i zato nisu idealni partneri za izlaske. U jednom trenutku se zabavljaju kao nikad u životu, a u drugom viču na konobara.

Lav

Krenite s alkoholom i Lav neće prestati pričati. Lavovi ne zadržavaju svoja mišljenja, izbacuju sve bez obzira da li su nekada uvredljiva.

Budite oprezni kada razgovarate s Lavom, on je rođeni vođa i neće podnositi ako ga želite smiriti.

Djevica

Djevice možete pronaći solo na šanku kako ispijaju vino nakon napornog dana na poslu. Nisu idealni partneri za opijanje jer ne vole društva.

Ukoliko želite fancy izlazak u grad, Djevice su idealni partneri za druženje.

Vaga

Vage su odlični partneri za dobro opijanje, stalno su veseli i trude zabavljati cijelo društvo.

Budući da po prirodi vole vagati situacije, posebno su korisni kada želite učiniti nešto nepromišljeno, poput tučnjave.

Škorpion

Dajte Škorpionu tekilu i gledajte kako se pretvara u pravog govornika koji se ne suzdržava, što može biti dobro i loše. Ako imate bilo kakav razlog za opijanje, Škorpioni će vrlo rado uskočiti i neće vas gnjaviti i ispitivati zašto pijete. Skrivaju svoje emocije i teško da ćete vidjeti Škorpiona da se jada i plače na šanku.

Strijelac

Pazite kada pijete sa Strijelcem jer po prirodi imaju vrlo oštri jezik. Oduvijek su alkohol i ljutnja vrlo loša kombinacija.

Povećanjem količine alkohola, Strijelci također pale svoju zavodničku stranu, pa su vrlo dobri “wingmani”.

Jarac

Jarci su savršeni partneri za opijanje jer se prilagode bilo kakvoj situaciji. Bilo da krećete od jutarnje kave ili od popodnevnog kupanja, Jarci su uvijek za akciju.

Vodenjak

S Vodenjacima oprezno jer znaju promijeniti raspoloženje u samo nekoliko trenutaka, a pogotovo kada konzumiraju alkoholna pića.

Riba

Riba najviše od svih pokazuje osjećaje, što zna biti vrlo zanimljivo, ali oprezno jer bi ih sitnica mogla razljutiti. Ribe su također odlični pratioci za slučajna pijanstva kada prate tijek događaja.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close