Birtija

Kako osvojiti bilo koji horoskopski znak

Neki tvrde kako se sve žene komplicirane. Neki pak tvrde kako je horoskop glupost. Kako bi bilo da spojimo ove dvije tvrdnje i pokušamo objasniti kako ima nešto u horoskopu što će vam mrvicu olakšati pristup vašoj voljenoj ili pak samo simpatiji. Ipak, ima nas svakakvih.

Ovan

Budite hrabri i pomalo agresivani ukoliko želite osvojiti ovaj horoskopski znak. Ne čekajte dopuštenje već krenite po taj prvi poljubac. Budite direktni s komplimentima, recite joj koliko vam je zgodna.

Bik

Polako i mirno. Bikovi vole udvaranje i poklone. Posebno su osjetljive na stimulanse, nešto poput parfema. Začinite to s odličnim humorom i na pravom ste putu.

Blizanci

Najbrži put do blizanaca je preko njihovog mozga (pameti). Blizanci vole intelektualne rasprave ili još bolje, ako znate nešto što ona ne zna, postajete stepenicu zanimljiviji.

Rak

Rakovi su vrlo osjećajni. Otvaranje vaše osjećajne strane je nešto što bi ju moglo privući. Potajno vole biti posluživane, pogotovo s domaćom hranom. Dodajte i malo romantike da pobudite njezinu osjećajnost.

Lav

Ponašajte se prema njoj kao da je najvažnije biće na svijetu. Kada se svjetla ugase, prođite joj rukom kroz kosu i slušajte njezino predenje.

Djevica

Čistoća i urednost su ovdje najbitnije. Djevice vole pomagati, osjećati se korisnima, što je vrlo dobar način da se približite njezinim organiziranim navikama.

Vaga

Vage su komplicirane. Ona voli romantiku u pravom smislu: sređena, šampanjac i glazba. Prije svega usavršite svoje poljupce, one žele uglađenog ljubavnika.

Škorpion

Vrlo je teško saznati što “pali” kod škorpiona i od kuda krenuti? Uzmite njezinu ruku i pratite unutrašnju stranu dlana. Pustite da vaša tijela komuniciraju i odrede nastavak.

Strijelac

Humor nadvladava sve i otvara vam vrata u srce strijelca. Vrlo ju zanima seks na otvorenom. Iako ovaj znak pod utjecajem bedra i bokova, vrlo su ozbiljni ako zaboravite na njezina ostala područja.

Jarac

Mirno i sporo je ono što opisuje jarce. Ne pretjerujte već na prvom spojaku s njom. Poljubac u lice je dovoljan. Sljedećeg puta krenite mrvicu dalje, ali s oprezom da ju ne prestrašite. One znaju kako se vrijedne stvari isplati čekati.

Vodenjak

Vodenjaci su teški za probiti. Pokušajte biti kreativni i prijateljski iz početka, igrajte na njezinu inteligenciju. Što ste više drugačiji od ostalih, to će vas više željeti. Pravi buntovnici.

Ribe

Pokažite joj drugi svijet, fantazirajte. Kada su u vašem svijetu, lagani poljubac u vrat biti će dovoljan. Navodno vole svoja stopala koja su erogena zona. Prijateljska masaža bi mogla pokrenuti vatru u njoj.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close