Birtija

Kako imati djevojku za blagdane

Mrzite biti sami za blagdane? Želite da barem na par dana vi budete tema lokalnih tračeva? Želite da svi gledaju fotografije vaše nove djevojke, dok je ona “samo” vaša? Na sreću, većinu ovih želja možete ostvariti već ovih blagdana bez problema i tek ponešto kuna.

Zapravo, budući da je traženje prave djevojke ipak malo zahtjevnije i potrebno je malo više iskustva i sreće, predstavljamo vam način kako pronaći djevojku koja će biti vaša partnerica preko društvenih mreža za samo 35 kuna (5$). Radi se o tome da postoje servisi na kojem se djevojke oglašavaju kako mogu biti vaše Facebook djevojke za samo 5$, dok muškarci to masovno iskorištavaju, pogotovo ako žele bivšu napraviti ljubomornom, ili se pokazati pred dečkima.

Posjetili smo internet servis Fiverr koji kako i samo ime govori, nudi različite usluge za petaka (5$). Tu se može naći sve, od dizajniranja loga, pjevanja do zapravo apsolutno svega što si možete zamisliti. Ono što nas zanima u toj priči su cure koje mogu biti vaše djevojke na Facebooku za samo pet dolara. Za neki dodatni novac, neke djevojke nude i dodatno iskustvo, poput komentiranja što želite na vaš profil za 5 dolara, mjesec dana komentiranja za 10 dolara, dok će neke čak i razgovarati s obitelji i prijateljima za također 10 dolara.

Pogledajte sami što se nudi ove blagdane. Ako vam se neka od ovih sviđa, samo kliknite na sliku i uljepšajte si blagdane.

8 7 6 5 4 3 2 1

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close