Kamasutra

Istraživanja pokazala gdje žene najviše vole da ih se dira za vrijeme seksa

[AdSense-A]

Još jedna od mnogih istraživanja ljudske seksualnosti je završila. Studija provedena na čak 5117 ljudi koju su postavili i analizirali SKYN kondomi i AMP agencija u Americi napokon je završila, a rezultati su obećavajući!

Ispitanike, muškarce i žene u dobi od 18 do 34 su anketirali o njihovim seksualnim iskustvima te ih upitali gdje žene najviše vole da ih se dira za postizanje orgazma za vrijeme seksa. Ovo su njihovi rezultati.

Trbuh i pupak

pupak

Iako je na zadnjem mjestu, ljubljenje trbuha i pupka je odabralo 4% žena kao mjesto koje ih najviše napaljuje. Što ima smisla, kad već poljupcima putujete njezinim cijelim tijelom, zadržite se na preponama i pupku. Ako se krene rastezati, tiho stenjati i ako vas ulovi za kosu i krene stiskati, znat ćete da ste pogodili.

Leđa

ledja

Za vrijeme predigre, leđa su jako zanimljivo područje. Čak 6% žena je navelo kako ih maženje po leđima napali do te mjere da se obavezno moraju poseksati. Khm. Pa tko bi rekao, eto vidite, svaki dan nešto novo saznamo 🙂

Guza

guza

Čak 15% djevojaka tvrdi da im je diranje guze za vrijeme seksa najvažnija stvar. Kad ih netko čvrsto drži za guzu ili čak malo jače “spenka” tj. pljeska po guzi, jak orgazam je zagarantiran!

Vrat

Oh to sveto područje ženskog tijela koje obožava biti dirano. Čak 28% žena je navelo kako želi da ih muškarci više maze i diraju po vratu. Za vrijeme predigre, za vrijeme seksa, nakon seksa, za vrijeme ručka, pauze, kave, tuširanja… uvijek!

 

Grudi i bradavice

seks2

Pobijedili smo! Grudi i bradavice su pobijedili u ovom istraživanju jer je čak 34% žena navelo kako im ljubljenje bradavica i grudi daje najviše seksualnog zadovoljstva! Hej! Pa ovo su divne vijesti! Znači, ono što se nama najviše sviđa i što nas najviše zabavlja, njima odgovara!! Prema tome, sljedećeg puta, pratite ove statističke podatke i istražujte svoju djevojku. Koji od ovih odgovora bi nju najviše opisao?

[AdSense-A]

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close