Kamasutra

7 znakova da će biti odlična u krevetu

[AdSense-A]

Sviđa vam se djevojka, ali vam se nekako čini da nije baš za krevetne aktivnosti? Navodno postoje neki znakovi prema kojima se može dočarati kakva će biti vaša buduća djevojka u krevetu. Zapamtite ih i proučavajte djevojku kada mislite da je to ona prava

1. Želi kinesku ili neku egzotičnu hranu za večeru

Kada stvarno zna što želi i nije pasivna “Joj ne znam što bi pojela”, ona je takva i u ostalim stvarima. To znači i u krevetu. Zna što voli, što joj odgovara i ne čeka da sve vi obavite pa kud puklo da puklo.

2. Kako jede…

Kada jede, da li uživa u hrani ili trpa u sebe bez razmišljanja o okusima koji joj prevladavaju u ustima. Prema Candidi Royalle, producentici filmova za odrasle, to je veliki znak o vašoj budućoj djevojci/ženi.

3. Vrišti za sladoledom

Prema istraživanju iz Chicaga, svatko ima svoj faktor i kad jede sladoled. Oni koji vole sladoled od kave su dramatične osobe, pomalo zavodljive i vole flertovati, a dobro se slažu s onima koji vole sladoled od jagode. Obožavatelji vanilije su emocionalni, dok oni koji vole čokoladu dobro se slažu s mentolcima.

4. Zna tko je Ibrica Jusić

Mlađe djevojke često nisu opuštene kao što to znaju biti one starije. Zato dobro birajte i ako zna tko su pjevači zlatne generacije sredine prošlog stoljeća, ta je vaša.

5. Poljubac odaje sve

Ako vas čvrsto primi, pritisne grudi na vas i ispusti zvuk zadovoljstva, vi ste na konju.

6. Odlično pleše

Ples = samopouzdanje i odlična kondicija.

7. Ona vas stvarno sluša

Prema psihologu Michaelu Cunninghamu, ako vas osoba stvarno sluša i ne okreće temu usred razgovora, veća je šansa da ćete si odgovarati u krevetu. Ako vas cijelo vrijeme prekida i okreće tijek razgovora, šansa da ćete uživati u seksu je vrlo mala

[AdSense-A]
Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close