Kamasutra

6 pogrešaka koje najčešće radimo u razgovoru s ženama koje nam se sviđaju

Često je baš razgovor ono u čemu najviše griješimo kad su u pitanju žene, jer nakon što skupimo hrabrost i napokon priđemo djevojci koja nam se sviđa, u mnogo slučajeva baš na tom koraku činimo greške koje nam ta ista djevojka neće oprostiti. Zato vam danas donosimo najčešće greške koje radimo prilikom razgovora s nježnijim spolom, a kojih često nismo ni sami svjesni. Ako ste se prepoznali uz tekstu, vrijeme je da poradite na sebi i ispravite nedostatke koji vam umanjuju šanse da se ponekoj djevojci s vremena na vrijeme uvučete u gaćice.

Ne slušamo što pričaju

Nemojte samo kimati glavom i glumiti da je slušate dok razmišljate o njezinom seksi tijelu koje želite kasnije vidjeti bez ijedne krpice na sebi. Vjerujte, u jednom trenutku će shvatiti da ste odsutni i pomisliti da vam nije zanimljiva. Slušajte o čemu priča, budite u razgovoru i postavljajte pitanja vezana uz stvari o kojima razgovarate, čime ćete joj dati do znanja da vam je zanimljiva i da nije samo još jedna koju vam je cilj odvesti na druženje pod plahtama.

Previše smo napadni

Često se događa da prilikom razgovora postavljamo pitanja koja nisu primjerena ili previše zadiru u njezinu intimu. Nemojte biti previše napadni i zasipati je pitanjima koja će razgovor odvesti u neugodnom smjeru. Osjeti li se ugroženo, mogla bi se povući u sebe i na taj način vam zatvoriti šansu da je osvojite i provedete večer u njezinom društvu. Ne glumite policajca, jer nitko ne uživa u razgovoru koji nalikuje na policijsko ispitivanje.

[AdSense-A]

Izbjegavamo kontakt očima

couple_at_the_bar Izbjegavanje kontakta očima jedna je od najčešćih pogrešaka koje radimo kad razgovaramo sa ženom koja nam se sviđa. To je najčešće znak da vam je samopouzdanje nisko, a kako žene vole muškarce koji su samopouzdani, vjerojatno možete zaboraviti na bilo kakvo daljnje druženje s njom tijekom večeri. Vjerujte, kontakt očima i smiješak prilikom razgovora čine čuda, i zbog toga, ako ste jedan od onih koji ponavlja ovu grešku, učinite sve da je čim prije ispravite.

Ne govorimo razgovijetno

Vjerojatno nema osobe kojoj se barem u jednom trenutku nije dogodilo da prilikom razgovora s prekrasnom ženom ne počne zastajkivati, mucati ili pričati previše brzo da bi vas ta ista osoba normalno razumjela. Da, to se najčešće događa zbog treme i prevelike uzbuđenosti, pa je bitno da stanete na loptu, usporite i pripazite na način kako izgovarate riječi. Budite jasni, glasni i pripazite da si ne pričate u bradu, jer nitko ne voli kad mu sugovornik ne priča dovoljno razgovijetno.

Usmjeravamo razgovor u smjeru koji nam odgovara

Okrećete li često razgovor na stranu koja vam odgovara? Nemojte. Znamo, često vam je dosadno slušati o ljubavnim problemima njenih prijateljica, o cipelama koje joj se sviđaju ili o dogodovštinama s posla, ali bitno je da saslušate što ima za reći, razgovarajte o njoj i stvarima koje je vesele. Neka se u svakom trenutku osjeća posebno, jer uvijek će uživati u razgovoru s muškarcem kojeg interesira ono što ima za reći, a to će na kraju krajeva i nagraditi.

Raspravljamo se kad za to nije mjesto

Za sve postoji vrijeme i mjesto, a razgovor s djevojkom koja vam se sviđa u opuštenoj atmosferi definitivno nije mjesto za rasprave. Možda će ponekad izgovoriti nešto s čime se ne slažete, ali to ne znači da zbog toga morate odmah okrenuti razgovor u raspravu bez kraja. Zapamtite da ne morate baš uvijek biti u pravu, opustite se i prešutite neke stvari koje vam u tom trenutku ne pašu, jer vam u ovom slučaju rasprava može donijeti mnogo više štete nego koristi.

[AdSense-A]

Tags
Back to top button
Close