Kamasutra

10 znakova da se jako sviđate nekoj ženi ili djevojci!

Macho ekipa vam nakon dugog istraživanja te mase zanimljivih interakcija s ljepšim spolom donosi 10 razloga kako prepoznati da ste zanimljivi nekoj mladoj dami te da ste subjekt flertanja!

Dakle, kako znati sviđate li se nekoj ženi ili cure te želi li nešto s vama u bližoj ili daljnjoj budućnosti?

#10 Priča ti s frendom, ali gleda tebe

Iako nema nikakvog smisla, ova tehnika koju žene koriste za zavođenje izrazito je uspješna i to samo radi jedne činjenice, a to je da su muškarci povodljivi majmuni i one to jako dobro znaju. Mame su ih još davno naučile, ako želiš pažnju, učini ga ljubomornim. Kod nekih funkcionira, kod nekih ne, no većina muškaraca će se osjetiti “boljim” od frenda i zagrijati se jače od veselog vibratora u samostanu.

#9 Gura ti se u vidno polje

Flertanje zna biti vrlo instinktivno te neke stvari radimo nesvjesno. Prisjetite se koliko puta ste otišli bez veze na WC samo da prođete pokraj njenog stola ili ste se prošetali do šanka ili izašli iz kafića samo kako bi prošli pored nje i bacili pogled dva, nadajući se da će ga uloviti. Istu stvar rade i one, samo što mi to ne kužimo. Naučite snimati situaciju i obratite pozornost na slične znakove. Ako mislite nešto zavesti, bolja prilika za namignuti i nabaciti smiješak se ne propušta. Da li ste znali da se u Indiji namigivanje smatra otvorenim pozivom na seks?

#8 Voli se igrati s usnicama

Ženske usnice, osim što su zavodljive i izrazito zanimljive, koriste se kao odličan alat za flertanje. Najpoznatiji znakovi zavođenja usnama su: polako i vidljivo nanosi ruž za usne, s noktima izazovno polako dira donju usnu, igra se sa slamčicom koktela, grize si usnu, a ako si i strastveno počne sisati prst, bilo bi pametno imati kondom u džepu.

#7 Želi te odvući na samo

Ako žena traži način da te odvoji od ostatka grupe u kojoj se nalaziš, bilo to u kafiću ili na večeri kod prijatelja, ona ti želi pokazati kako želi biti sama s tobom. Poziv da je otpratiš do automobila, odvezeš kući, zapališ cigaretu na balkonu ili nešto slično treba na vrijeme prepoznati i iskoristiti. Takvi pozivi znaju u pravilu biti i brzo sročeni, blesavi i nerazumni, no bez brige – namjera je jasna.

>>> Drage djevojke, ako želite vezu, ovo je naših deset pravila!

#6 Kopiranje govora tijela

Neverbalna komunikacija instinktivno se često koristi za usklađivanje komunikacije s drugom osobom, što u ovom slučaju znači da joj se sviđate. Ako je pobrala vašu mimiku tijela i nesvjesno kopira vaš stav sjedenja, način na koji držite cigaretu, stil odijevanja ili više nosi boje koje vi nosite, vrlo je jasno da vas imitira i da želi vašu pažnju. U tom slučaju, više nema straha od odbijanja i možete se opustiti i uživati u dobrom društvu.

>>> 5 najčešćih pogrešaka u prilaženju ženama

#5 Igra s kosom

Samo da napomenemo, češljanje nije flertanje. Kad se žena u razgovoru krene igrati s kosom, u kombinaciji sa smiješkom i jasnom usredotočenošću na vas – ona flerta. Kada rukom prođekroz kosu, prebacuje je na jednu stranu i gleda vrhove, tada samo provjerava da li su joj vrhovi ispucani, ne zavađa vas i pobogu, ne smatrajte to zavođenjem. Igra s kosom je seksi, polagana i jasna tehnika zavođenja, te u nekim slučajevima, vrlo direktan poziv na razgovor. Pravi macho muškarac takvu priliku ne propušta da joj smireno pohvali frizuru, besprijekoran izgled foto modela, sugerira bavljenje manekenstvom i ponudi audiciju za Milano na Kozjaku. Šalimo se naravno, preskočite ovo s Kozjakom.

#4 Dodirivanje i pipkanje

Nakon što ste već započeli razgovor i uspjeli prepoznati neke od prijašnjih znakova da ste subjekt flertanja, prelazimo na napredno zavođenje. Ako žena ima želju da vas dodirne za vrijeme razgovora, šaljem vam jasan signal. Ne brinite, taj signal ćete sigurno primijetiti jer će vam u tom trenutku količina testosterona skočiti na max. Ovo je jedan od najstarijih trikova koje žene koriste kako bi zavele muškarce. Ne brinite se, odgovorite joj mirnim jasnim dodirom i uživajte u odnosu koji je u tom trenutku krenuo na višu razinu.

#3 Ne skida pogled

Ljudi imaju naviku da često gledaju u nešto što im se sviđa i jednostavno se ne mogu boriti protiv toga. Ako možete osjetiti da vas žena gleda, i da joj je pažnja usredotočena na vas, na konju ste. To što vas gleda i što ju zanimate ne znači da joj nešto drugo neće okupirati pažnju. Macho preporuka, nabacite smiješak, ulovite njen pogled, namignite i priđite s najnormalnijim uletom “Bok, ja sam Marko. Slobodno se pridružim?”. I ta osnovna fora bit će dovoljna da u sljedećih par minuta saznate da li ima smisla nastaviti razgovor.

#2 Ulazi ti u osobni prostor

Svi mi imamo svoj osobni prostor s nevidljivim granicama unutar kojih ne želimo uvijek prisutnost drugih. Kad žena uznemiri taj prostor i u prolazu se na vas nasloni sa smiješkom i zanimljivim pogledom, poziva vas da se uključite u igru zavođenja koju je ona upravo jasno započela. Obratite pozornost, povraćanje, rušenje, zalijevanje cugom i zalijetanjem automobilom u vas nije zavođenje.

#1 Ona započinje razgovor

I pticama na grani je jasno da ste sigurni da vas zavodi kad ona sama priđe i započne razgovor. Početak razgovora, igra s kosom i ostale tehnike zavođenja će se pojavljivati same jedna za drugom. Obratite pozornost na razgovor koji slijedi, budite iskreni, opušteni i pokažite svoje pravo lice. Ako razgovor dobro prođe, vjerojatnost idućeg sastanka je vrlo visoka i prije nego što se snađete, vi ste u novoj vezi.

>>> Kako je pridobiti već na prvom izlasku

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close